Tieftonschwerhörigkeit: Ursachen, Symptome, Behandlung

Deep -Suneți pierderea auzului: Ce este asta?

Auzul de auz Depireless este unul dintre

În plus, auzul auzului profund pe o ureche este un potențial simptom însoțitor al dificultăților vertebrale cervicale . În unele cazuri, zgomote pentru urechi , amețeli, și hiperacusis

Simptome: Recunoașteți pierderea auzului profund -sunător

Persoanele care sunt auzite dintr -o audiere -mai multe pierderi de auz nu pot auzi frecvențe profunde de 2000 Hertz sau mai mici. Volumul de ascultare în sine nu este de obicei afectat, dar înțelegerea este încă limitată. Drept urmare, cei afectați sunt încă destul de buni pentru a avea o singură discuții. Pe de altă parte, divertismentul de grup și conversațiile în medii puternice reprezintă o dificultate mult mai mare. De asemenea, se observă că tonurile de bas sunt deosebit de dificil de înțeles atunci când ascultați muzică sau voci profunde.

Diagnostic: Cum este o auz de auz profund?

Cu ajutorul testelor de auz, se creează o audiogramă de argilă. Acest lucru arată curbele auditive ale pacientului la care poate fi citit pragul de auz. Pragul de auz descrie frecvența că tonurile sunt perceptibile pentru persoana respectivă. Acestea sunt două curbe- curba aerului și a liniei osoase- care permit declarații despre originea pierderii auzului. În consecință, este posibil să decidem dacă defectul care declanșează auzul într-un sunet adânc poate fi localizat în urechea interioară sau mijlocie.

audiograme de pierdere a auzului profund.

Pe audiogramă, un posibil curs al curbelor de oase și ale conductei de aer este prezentat în cazul unei audieri de sunet adânc. Este izbitor faptul că performanța auzului în intervalul de frecvență profundă este semnificativ mai gravă decât la mijloc și, în sfârșit, în intervalul de înaltă frecvență, de la aprox 2000 Hertz, sunt înregistrate servicii de auz bune.

Tratament: Ce să faci cu auzul profund?

Deteriorarea urechii interne sunt de obicei ireparabile. Celulele de păr deteriorate nu pot fi restabilite și este necesar tratamentul cu un auditiv . Pentru a trata o audiere de auz într-un sunet profund cauzată de urechea medie, intervenții mai mici sau implanturi deveni. Se aplică următoarele: Tratamentul anterior este inițiat, cu atât mai bine pentru restul audierii. Este recomandabil să preveniți pierderea auzului înainte de a putea provoca daune permanente. O poluare scăzută a zgomotului și Reduceți stresul poate reduce riscul de deficiențe de auz.