costuri de transport & amp; Timpuri de livrare

aparatele auditive Vă sunt trimise gratuit în Europa. Accesoriile și bateriile de aparate auditive sunt, de asemenea, lipsite de transport de la o valoare de comandă de cel puțin 49 € (99 € în afara Germaniei și 149 € în Elveția). Costurile de expediere de 4,90 EUR (9,90 EUR în afara Germaniei) se aplică sub o valoare de comandă de 49 €.

În cadrul UE trimitem pachete cu partenerul nostru de expediere DHL. De îndată ce pachetul nostru a fost predat partenerului nostru, veți primi o confirmare de expediere de la noi prin e -mail. În e -mail există numărul dvs. de expediere (ID) și un link cu care puteți urmări comanda.

aici este urmărirea DHL & gt; & gt; < /A>

Comenzile pentru clienții noștri internaționali (în afara UE) sunt trimise de DHL Express Service, astfel încât pachetul dvs. să ajungă în 2-5 zile (din cauza dificultăților de livrare curente, unele produse pot apărea la timp de livrare mai lung).

Pentru comenzi în țara terță, arătăm TVA/direcție pe factură.

Timpuri de livrare

Practic, diferențiem între aparate auditive și accesorii sau piese de schimb. Pentru aparate auditive, timpul de livrare este în prezent în jur de 14-21 de zile în funcție de producător și asigurare de sănătate. În cazul accesoriilor și pieselor de schimb, timpul de livrare se ridică la aproximativ 2-4 zile lucrătoare. Cu toate acestea, dacă articolul dorit nu este în stoc, acest lucru poate crește timpul de livrare la aproximativ 7-10 zile lucrătoare.

Timpul exact de livrare a aparatelor auditive depinde, de asemenea, de faptul că sunt asigurate legal sau privat. Asistența noastră pentru clienți va fi bucuroasă să explice acest lucru mai îndeaproape. Puteți ajunge la acest lucru pe 49 3080 6040 (Germania), +43 720 816056 (Austria) sau +41 43508 46 42 (Elveția).

Cum îți primești factura?

factura pentru comanda dvs. va fi inclusă în pachetul dvs. Dacă nu mai puteți găsi factura, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți la service@myseconsetar.de . Vom fi bucuroși să vă trimitem factura prin e -mail.