grupul de audiologie MySecanandear GmbH

Regensburger Straße 5

10777 Berlin

contact:

Telefon: +49 (0) 30 3080 6040

e -mail: hallo@mysecondear.de

Internet: www.mysecondear.de

Management:

Niklas Spichalsky, Julian Alexander Stechert

Intrat la Curtea de district Berlin-Charlottenburg, numărul de înregistrare: HRB 213510 B

număr IK: 321104688

Acousticianul auditiv responsabil:

Dario Krings (Acousticianul auditiv)

Titlul postului "

Membru al Camerei de meșteșuguri din Berlin, număr de membru: 0136335

https://www.hwk-berlin.de/

responsabil pentru propriul conținut al

Grupul de audiologie MySeCandear GmbH Conform § 55 RSTV & amp; § 5 TMG: Julian Stechert

Detalii bancare:

grupul de audiologie MySecanandear GmbH

bancă: olinda sucursala Germania

iban: DE23 1001 0123 9376 4513 92

BIC: qntodeb2xxx

ID TVA: DE327944695

Vă rugăm să rețineți următoarele informații legale obligatorii: Comisia UE operează o platformă pentru soluționarea litigiilor online. Acest lucru poate fi atins sub ec.europa.eu/consumers/odr/ >>

Grupul de audiologie MySecondear GmbH nu este responsabil pentru conținutul site -urilor web care sunt obținute printr -un link și nu au fost create de grupul de audiologie MySecondear GmbH. În calitate de furnizor de conținut, ea este responsabilă pentru legile generale pentru propriul conținut pe care îl are pregătit pentru utilizare. Trebuie să se facă o distincție între aceste conținut propriu, care se referă la conținutul furnizat de alți furnizori. Cu legătura externă, grupul de audiologie MySecondear GmbH are „conținut străin” gata de utilizare. Este responsabil pentru acest conținut străin numai dacă are cunoștințe pozitive despre acestea (adică, de asemenea, de conținut ilegal sau pedepsibil) și este posibil din punct de vedere tehnic și rezonabil pentru a preveni utilizarea acestora.

În cazul legăturilor externe și a referințelor asociate încrucișate, este întotdeauna referințe „vii” (dinamice). Grupul de audiologie MySecanandear GmbH a verificat pentru prima dată conținutul străin dacă este declanșat de un posibil civil sau penal Responsabilitatea din partea acesteia; acest lucru nu a fost cazul. Conform legii, nu este obligat să verifice constant conținutul la care se referă în oferta sa pentru schimbări care ar putea justifica responsabilitatea. Numai atunci când este declarat sau subliniat de terți faptul că o ofertă concretă la care a furnizat o legătură externă declanșează responsabilitatea civilă sau penală, ea va înlătura referința la această ofertă, în măsura în care este posibilă și rezonabilă din punct de vedere tehnic.