Unitron App: Remote Plus Hörgeräte App (iPhone & Android Kompatibilität)

Aplicație Unitron: aplicație de ajutor auditiv la distanță (iPhone & amp; compatibilitate Android)

Descărcați aplicația

în App Store: Https: //apps.apple.com/

Descărcați aplicația

din magazinul Google Play: https://play.google.com/

Unitron Remote Plus este o aplicație dezvoltată pentru oamenii care au aparate auditive de la Unitron. Oferă o varietate de funcții care ajută la îmbunătățirea experienței de ascultare și pentru a facilita viața de zi cu zi a persoanelor cu pierderi de auz.

Unitron Remote Plus poate fi descărcat pe smartphone -uri și tablete cu sisteme de operare iOS sau Android. După ce a fost instalat, poate fi utilizat pentru a schimba setările aparatelor auditive prin simpla modificare a modificărilor dorite pe smartphone sau tabletă. Modificările sunt apoi transferate la aparatele auditive, astfel încât să vă puteți adapta setările oriunde și oriunde.

Aplicația oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni de setare individuale, cum ar fi posibilitatea de a accentua sau de a amortiza anumite frecvențe pentru îmbunătățirea auzului. De asemenea, puteți crea diferite profiluri de sunet care sunt adaptate la anumite situații auditive, cum ar fi ascultarea muzicii sau înțelegerea conversațiilor în medii zgomotoase.

O altă funcție utilă a unității Remote Plus este opțiunea de a trimite apeluri către aparatele auditive prin intermediul smartphone -ului sau tabletei. Aceasta înseamnă că puteți efectua cu ușurință apeluri fără a fi nevoie să scoateți aparatul auditiv din ureche.

În general, Unitron Remote Plus oferă o varietate de funcții care îmbunătățesc experiența de ascultare și facilitează viața de zi cu zi a persoanelor cu pierderi de auz. Este un plus util pentru toți cei care doresc să poarte aparate auditive Unitron și vor să obțină tot ce este mai bun din experiența lor de ascultare.

UNIDRON CONNECT AUDERI AUDERITATE /COUPLING

  1. Atingeți setările
  2. pe ecranul de pornire al dispozitivului
  3. Atingeți simbolul Bluetooth din meniul Setări.
  4. Atingeți glisorul pentru a activa Bluetooth.
  5. Deschideți compartimentul bateriei timp de 5 secunde și apoi închideți -l din nou, sau porniți aparatele auditive și înapoi când aveți aparate auditive reîncărcabile.
  6. După câteva secunde, numele aparatului auditiv apare în lista dispozitivelor disponibile.
  7. Selectați aparatul auditiv din lista dispozitivelor cu Bluetooth activat.
  8. Un ton de semnal al aparatului auditiv confirmă împerecherea cu succes.
  9. compatibilitatea unitarron

    Compatibilitatea aparatului auditiv

    Aplicația unității Remote Plus este compatibilă doar cu aparatele auditive cu conexiunea Bluetooth

    • moxi blu
    • insera blu
    • Stride Blu
    • Moxi Discover Next
    • insera descoperi următorul
    • Începeți descoperirea următorului

    Unele funcționalități sunt specifice dispozitivului.

    în ureche modele care nu au o funcție wireless de 2,4 GHz.

    compatibilitatea smartphone -ului

    Aplicația de la distanță Plus poate fi utilizată pe smartphone-uri capabile cu energie redusă (BT-LE) Bluetooth cu iOS de la versiunea 14.0.

    aplicația Remote Plus poate fi utilizată pe GMS (Google Mobile Services) Certified Android Dispozitive care Bluetooth 4.2 și Android OS 7.0 sau o utilizare mai nouă.