Telefonspule Hörgerät: Alles was Sie wissen müssen | MySecondEar

telefon auditiv telefonic: tot ce trebuie să știți

bobina t, cunoscută și sub denumirea de bobină de inducție sau o bobină telefonică, este o mică bucată de metal care este strâns înfășurată cu cupru și poate primi și ghida semnale electromagnetice. Bobina telefonică își are numele din funcția originală pentru a facilita apelurile. T-bobina transformă energia magnetică în energie electrică, care este apoi consolidată într-un semnal de redare de înaltă calitate printr-un aparat auditiv sau un implant de cohlea.

Un sistem de auz inductiv este o modalitate de a transfera semnale fără fir către aparate auditive sau implanturi de cohlee. Un astfel de sistem constă dintr -un sistem de buclă de inducție care este așezat în podea sau pe perete. Această buclă este operată de un amplificator special, driverul de buclă SO -Called. Driverul de buclă este alimentat cu semnalele dorite, cum ar fi limbajul, muzica sau anunțurile, ceea ce înseamnă că un câmp magnetic se acumulează în interiorul buclei de inducție. Dacă un al doilea fir este adus în acest câmp magnetic, acest fir „induce” o tensiune care corespunde semnalului inițial și poate fi primit de alte dispozitive.

bobina T poate fi utilizată împreună cu sisteme auditive inductive. Semnalele care sunt transmise prin intermediul sistemelor de auz inductiv pot fi primite de către bobina T în aparatul auditiv sau implantul Cochlea și, prin urmare, l-au consolidat într-un semnal de redare de înaltă calitate. Acest lucru ajunge apoi la persoana în cauză fără ocoluri, ceea ce garantează o reverberație și o transmisie scăzută a substructurii la ureche.

Există diverse situații de zi cu zi în care se poate folosi bobina telefonică. Din ce în ce mai multe clădiri publice instalează sisteme auditive inductive. Înainte de un eveniment, ar trebui să fie întrebat întotdeauna dacă sistemele de ascultare adecvate sunt disponibile și pornite, astfel încât bobina telefonică să poată crește semnalele audio în timpul evenimentului în aparatul auditiv sau implantul Cochlea. Concertele, teatrul, vizitele de cinema și alte experiențe sunt făcute complet acustic perceptibile. În plus, factorii perturbatori enervanți, cum ar fi acustica slabă a camerei, zgomotul puternic sau o distanță lungă față de semnalul de ieșire, sunt amortizați.

În rezumat, se poate spune că bobina T sau telefonul în combinație cu sistemele de auz inductiv oferă o oportunitate foarte utilă pentru persoanele cu probleme de auz, pentru a putea percepe semnalele acustice mai clar și mai multe probleme. Sistemele auditive inductive sunt instalate în tot mai multe clădiri publice și permit o mai bună transmitere a limbajului, muzicii și a altor surse audio.