Smartphone - Handy Hörgerätekompatibel | MySecondEar

Smartphone - Compatibil cu aparatul auditiv pentru telefonul mobil

aparatele auditive sunt esențiale pentru multe persoane cu probleme de auz să ducă o viață normală. Astăzi, smartphone -urile au devenit un însoțitor indispensabil pentru majoritatea oamenilor. Prin urmare, este important ca producătorii de ajutor auditiv să asigure compatibilitatea cu smartphone -urile pentru a permite clienților lor să experimenteze mai bine.

Ce este compatibilitatea smartphone -ului?

Compatibilitatea smartphone -ului cu aparatele auditive se referă la dacă aparatul auditiv poate fi conectat la un smartphone. Această conexiune poate fi făcută fie prin Bluetooth. Conexiunea face posibilă controlul aparatului auditiv direct cu smartphone -ul, modificarea setărilor și chiar pentru a transmite apeluri sau muzică direct pe aparatul auditiv.

De ce este importantă compatibilitatea smartphone -ului?

Compatibilitatea smartphone -ului este importantă, deoarece crește confortul și flexibilitatea pentru purtătorii de ajutor auditiv. Cu un smartphone, purtătorii de aparate auditive își pot controla aparatele auditive fără a fi nevoie să le scoată din urechi. Acest lucru permite furnizorilor să ajusteze rapid setările volumului sau programului fără a îndepărta și a folosi în mod constant aparatele auditive.

În plus, purtătorii de aparate auditive își pot conecta, de asemenea, aparatele auditive la smartphone -ul lor fără fir, cu compatibilitatea smartphone -ului și la muzică sau apeluri direct la aparatele lor auditive. Acest lucru permite transportatorilor să audă mai bine apeluri și muzică fără a fi nevoie să poarte căști suplimentare.

Ce producători de smartphone -uri sunt compatibili?

Majoritatea producătorilor de aparate auditive oferă acum aparate auditive cu conexiune Bluetooth care sunt compatibile cu majoritatea smartphone -urilor. Producătorii de smartphone -uri care sunt compatibile cu majoritatea aparatelor auditive includ Apple, Samsung, LG, Sony și Huawei.

Dispozitivele Apple sunt deosebit de ușor de utilizat pentru aparate auditive, deoarece sunt echipate cu funcții speciale care facilitează conexiunea și controlul aparatelor auditive. Aceste funcții includ „Made for iPhone” (MFI) și „Audio de ajutor auditiv”. MFI permite o conexiune directă între aparatul auditiv și iPhone, în timp ce „Audio de ajutor auditiv” extinde funcția de flux audio la aparatul auditiv.

Dispozitivele Samsung sunt, de asemenea, compatibile cu majoritatea aparatelor auditive și oferă o conexiune Bluetooth simplă. Alți producători precum LG, Sony și Huawei oferă, de asemenea, o conexiune Bluetooth simplă pentru a conecta aparatele auditive cu smartphone -urile lor.

Ce producători de ajutor auditiv sunt compatibili?

Majoritatea producătorilor de aparate auditive oferă acum conexiuni Bluetooth pentru aparatele lor auditive. Cei mai faimoși producători includ Phonak, Oticon, Widex și GN Resund.

Phonak oferă o gamă largă de aparate auditive cu conexiune Bluetooth. Aparatele dvs. auditive sunt compatibile cu majoritatea smartphone -urilor, inclusiv cu modelele iPhone Apple. Phonak oferă, de asemenea, o aplicație numită „Myphonak”, cu care purtătorii de aparate auditive își pot controla și personaliza aparatele auditive direct de pe smartphone -ul lor.

Oticon oferă, de asemenea, conexiuni Bluetooth pentru aparatele auditive care sunt compatibile cu majoritatea smartphone -urilor. De asemenea, oferă o aplicație numită „Oticon on”, cu care purtătorii de aparate auditive pot controla, personaliza și chiar transmite muzică sau apeluri direct la aparatele lor auditive.

Widex oferă, de asemenea, conexiuni Bluetooth pentru aparatele auditive care sunt compatibile cu majoritatea smartphone -urilor. De asemenea, aveți o aplicație numită „Widex Moment”, care permite purtătorilor de aparate auditive să -și personalizeze aparatele auditive și să adapteze setări, cum ar fi volumul și calitatea sunetului.

Gn Resound oferă conexiuni Bluetooth pentru aparatele auditive care sunt compatibile cu majoritatea smartphone -urilor. De asemenea, oferă o aplicație numită „Resund Smart 3D”, care permite purtătorilor de aparate auditive să își controleze și să -și personalizeze aparatele auditive, să transmită muzică și apeluri direct la aparatele auditive.

fazat

Compatibilitatea smartphone -ului cu aparatele auditive este o funcție importantă care crește confortul și flexibilitatea pentru purtătorii de ajutor auditiv. Majoritatea producătorilor de ajutor auditiv oferă acum conexiuni Bluetooth pentru aparatele lor auditive, care sunt compatibile cu majoritatea smartphone -urilor. Cu toate acestea, este important de menționat că nu toate aparatele auditive și smartphone -urile sunt compatibile între ele. Înainte de a cumpăra un nou aparat auditiv sau un smartphone, ar trebui să vă asigurați că sunteți compatibil unul cu celălalt pentru a vă asigura cea mai bună experiență de ascultare posibilă.