Samsung Smartphone Hörgerätekompatibel | MySecondEar

Samsung Smartphone Aid auditiv compatibil

Samsung este un producător bine cunoscut de smartphone -uri, tablete și alte dispozitive electronice. Multe dispozitive Samsung sunt, de asemenea, compatibile cu aparatele auditive, ceea ce înseamnă că pot fi conectate la aparatele auditive pentru a îmbunătăți performanța auditivă a persoanelor cu pierderi de auz.

Una dintre caracteristicile speciale ale dispozitivelor Samsung care sunt compatibile cu aparatele auditive este capacitatea lor de a conecta aparatele auditive direct prin Bluetooth. Acest lucru permite utilizatorului să transfere muzică, videoclipuri și alt conținut audio direct de pe dispozitivul său Samsung către aparatele sale auditive.

Ce smartphone -uri Samsung sunt compatibile?

care smartphone -uri Samsung sunt compatibile cu aparatele auditive depinde în totalitate de producător. Am scris deja articole specifice despre aplicațiile producătorilor individuali. Acolo veți găsi, de asemenea, o listă cu toate smartphone -urile compatibile Samsung. Puteți găsi mai multe informații aici:

Dispozitivele Samsung care sunt compatibile cu aparatele auditive oferă, de asemenea, o serie de opțiuni de setare care permit utilizatorului să adapteze aparatele auditive la nevoile lor individuale. Aceasta include setarea volumului, adaptarea sunetului la preferințele individuale ale utilizatorului și posibilitatea de a minimiza zgomotul de fundal.

O altă caracteristică specială a dispozitivelor Samsung care sunt compatibile cu aparatele auditive este sprijinul lor pentru controlul vocal. Acest lucru permite utilizatorului să efectueze apeluri, să controleze muzică și să trimită mesaje folosind pur și simplu vocea sa. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă utilizatorul trebuie să -și elibereze mâinile pentru a face alte sarcini

aparate auditive se conectează la smartphone -urile Samsung

împerechere despre „dispozitive conectate”

  1. Deschideți aplicația Setări pe dispozitivul dvs.
  2. Atingeți pe „Dispozitive conectate” și apoi „Perecher Nou Device”.
  3. Selectați -vă aparatul auditiv din lista dispozitivelor disponibile.
  4. Dacă aveți mai multe aparate auditive: așteptați primul aparat auditiv și apoi atingeți celălalt aparat auditiv în lista dispozitivelor disponibile. Când ambele sunt cuplate, statutul este „activ, stânga și dreapta”.
  5. Pentru a schimba setările, atingeți setările „Setări” de lângă numele ajutorului auditiv.
  6. împerechere despre „aparate auditive”

    important: Următoarea metodă funcționează cel mai bine cu aparate auditive compatibile ASHA.

    1. Deschideți aplicația Setări „Setări” pe dispozitiv.
    2. Atingeți „SIDA” și apoi pe „aparate auditive”.
    3. Atingeți Următorul și apoi împerechează pe un dispozitiv nou.
    4. Selectați aparatul auditiv din lista dispozitivelor disponibile. Aspectul auditiv trebuie să fie în modul de cuplare. Dacă aveți mai multe aparate auditive, așteptați până când primul aparat auditiv este cuplat și apoi atingeți celălalt aparat auditiv din lista dispozitivelor disponibile. Când ambele sunt cuplate, un mesaj de genul „activ, stânga și dreapta” este afișat în statut.
    5. fazat

      În general, dispozitivele Samsung care sunt compatibile cu aparatele auditive oferă o modalitate excelentă de a îmbunătăți performanța auzului a persoanelor cu pierderi de auz. Acestea permit utilizatorului să transfere muzică și alt conținut audio direct de pe dispozitivul său Samsung la aparatele sale auditive și, de asemenea, să ofere o serie de opțiuni de setare pentru a adapta aparatele auditive la nevoile sale individuale. De asemenea, susțin controlul vocii, ceea ce îl face o alegere practică pentru utilizarea de zi cu zi.