RIC (RITE) Hörgeräte: Was sind Ex-Hörer Hörgeräte?

RIC (RITE) aparate auditive: Ce sunt ex-listerii aparate auditive?

Un aparat auditiv este un dispozitiv electronic care ar trebui să ajute persoanele cu probleme de auz să audă mai bine. Există diferite tipuri de aparate auditive, cum ar fi aparate auditive din spatele urechii (HDO), aparate auditive IM-Ear (IDO) și aparate auditive care sunt purtate în spatele urechii și au o legătură cu un mic difuzor la ureche ( ric = receptor în canal). Aparatele auditive RIC, cunoscute și sub denumirea de ex-listeri auditivi, sunt purtate în spatele urechii și au o legătură cu un mic difuzor care este plasat în ureche.

RIC AUDIE RIC

modelele RIC sunt mai inconștiente decât alte dispozitive HDO, dar stau și în spatele urechii. Un cablu subțire stabilește conexiunea cu difuzorul, care își găsește locul în canalul urechii. Drept urmare, aparatele auditive RIC sunt considerate deosebit de atrăgătoare din punct de vedere estetic, în timp ce sunt potrivite și extrem de eficiente pentru fiecare ureche.

Un aparat auditiv constă dintr -un microfon, un amplificator și un vorbitor. Microfonul absoarbe undele sonore și le transformă în semnale electrice. Amplificatorul consolidează aceste semnale, iar difuzorul le transformă înapoi în unde sonore pe care utilizatorul le poate auzi.

aparatele auditive sunt adaptate și programate de un acustician de aparate auditive pentru a ține cont de cerințele individuale de ascultare și pierderea transportatorului. Acousticianul auditiv va demonstra, de asemenea, modul în care se folosește aparatul auditiv și cum să -l mențină.

Este important ca aparatele auditive să fie deservite în mod regulat de un acustic de aparate auditive pentru a se asigura că funcționează optim. De asemenea, este important ca purtătorul să învețe să se ocupe de aparatul auditiv și să -l mențină corect.

Există diverși factori care influențează prețul unui aparat auditiv, cum ar fi tipul de aparat auditiv, funcțiile și marca. Merită să ne întrebăm despre asigurarea de sănătate, cât de departe sunt acoperite aparatele auditive și ce condiții trebuie îndeplinite pentru acest lucru.

În general, aparatele auditive RIC sunt un ajutor valoros pentru persoanele cu pierderi de auz și îi pot ajuta să audă din nou mai bine și să participe la viața socială. Cu toate acestea, este important ca acestea să fie selectate și adaptate cu atenție și să fie deservite în mod regulat pentru a le asigura funcționalitatea.