Power Hörgeräte: Beste Hörgeräte für hochgradig Schwerhörige

aparate auditive electrice: cele mai bune aparate auditive pentru deficiențe de auz foarte mare

aparatele auditive de putere sunt un tip special de aparate auditive dezvoltate pentru persoanele cu pierderi de auz severe. Spre deosebire de aparatele auditive obișnuite, care sunt potrivite în principal pentru persoanele cu pierderi de auz ușoare până la medii, aparatele auditive electrice oferă o performanță mult mai mare și, prin urmare, pot face o îmbunătățire semnificativă a auzului.

aparatele auditive de putere sunt de obicei mai mari decât aparatele auditive obișnuite și au, de asemenea, o performanță mai mare pentru a îndeplini cerințele crescute în caz de pierdere gravă a auzului. Au tehnologii speciale, cum ar fi direcționalitățile care facilitează înțelegerea limbajului în împrejurimi puternice și reducerea zgomotului adaptativ care minimalizează zgomotul de fundal tulburător.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale aparatelor auditive ale puterii este capacitatea lor de a crește zgomotele foarte liniștite. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele cu pierderi de auz severe, deoarece de multe ori au dificultăți în a percepe zgomote liniștite, cum ar fi șoaptă a unei persoane sau bifând un ceas. Aparatele auditive electrice au sisteme speciale de întărire care fac posibilă creșterea semnificativă a zgomotelor foarte liniștite, astfel încât acestea să fie mai ușor de auzit pentru purtătorul aparatului auditiv.

aparatele auditive de putere sunt, de asemenea, capabile să îmbunătățească senzația de auz în diferite domenii de frecvență. Au sisteme speciale de egalizare care fac posibilă îmbunătățirea senzației de auz în anumite domenii de frecvență pentru a îmbunătăți înțelegerea discuțiilor și a altor semnale acustice.

Este important să rețineți că aparatele auditive de putere nu sunt potrivite pentru toată lumea și că, în unele cazuri, pot avea și efecte secundare. De exemplu, unii oameni pot avea probleme să se obișnuiască cu zgomotele crescute.

Prin urmare, este important să fiți recomandat în detaliu de un acustician de aparate auditive înainte de a alege un aparat auditiv electric. Verificările periodice și ajustările la aparatul auditiv sunt, de asemenea, importante pentru a se asigura că funcționează optim pentru dvs.

Modele curente de aparate auditive de putere

În cele mai multe cazuri, cu toate acestea, aparatele auditive electrice sunt un sprijin valoros pentru persoanele cu pierderi de auz grav și vă pot ajuta să auziți mai bine și, prin urmare, să înțelegeți mai bine. Puteți ajuta, de asemenea, la reducerea izolației oamenilor auziți și pentru a le permite să trăiască mai active și autodeterminate.