Pädakustiker: Hörakustik für Kinder und Jugendliche | MySecondEar

pedacusticul este o sub -aree a acusticii auzite care se concentrează pe îngrijirea auditivă a copiilor. Din 1000 de copii, unul sau doi copii sunt deja auziți la naștere la naștere. Acest lucru duce la un pericol pentru dezvoltarea personală și lingvistică a copilului, motiv pentru care un promovarea timpurie a auzului activ este semnificativă pentru prevenirea problemelor de dezvoltare a limbajului. Acustica auzită, care este specializată în tratamentul al copiilor cu deficiențe de auz , se numesc pedacastice. Pe lângă cunoașterea caracteristicilor speciale ale auzului copiilor și sugarilor, domeniul profesional al pedacuticii necesită o sensibilitate deosebită în tratarea pacienților copilului și a părinților lor.

premise și pregătire suplimentară ca pedacle

Pentru a trece prin instruire suplimentară de la profesionistul de îngrijire a auzului la un pedacle, este necesar trei ani de experiență profesională sau un titlu de campionat acustic auditiv. „Pedacousticistii” nu este încă un termen protejat, astfel încât acusticii auziți se pot numi de asemenea pedacitar fără instruire ulterioară. Pregătirea ulterioară include atât conținutul teoretic, cât și cel practic, care, pe de o parte, include cunoștințe medicale pentru dezvoltarea auzului și a limbajului copilului, pe de altă parte, cunoștințele practice pentru aplicații pentru măsurarea auzului Ajustarea pierderilor și a aparatului auditiv la copii.

În plus, trebuie învățate competențe în tratarea și comunicarea cu pacienții pentru copii, precum și sensibilitatea necesară pentru implicarea părinților. Aceste componente sunt discutate ca parte a unui bloc de învățare pedagogică. O viziune holistică a copilului este destinată tratamentului, în care sunt incluse posibili însoțire, de exemplu, terapia logopedie, opțiunile de terapie sunt incluse. În acest scop, este necesară cunoașterea măsurilor de terapie ulterioară, susținând cunoștințele psihologice pe lângă sfaturi sensibile. O examinare cu succes a copiilor este posibilă numai dacă cunoștințele de specialitate necesare sunt completate cu materiale de muncă prietenoase pentru copii.

pedacoustics găsi

Se poate presupune că acusticii auziți, care s -au antrenat ca pedanticist, au competența necesară pentru a trata sugarii și copiii până la vârsta de 17 ani. Atunci când alegeți acustica corespunzătoare, locația geografică este un factor valabil de luare a deciziilor. Deoarece sunt de așteptat vizite relativ frecvente, pedicastica trebuie să fie atinsă cu un timp de conducere scăzut, dacă este posibil. Cu toate acestea, este mult mai important ca copilul și părinții să se simtă în mâini bune și că o bază de încredere se poate construi pentru tratare. Un sentiment bun este deosebit de crucial pentru bunăstarea copilului și are un efect pozitiv asupra procesului de tratament.

Pierderea auzului la copii

unul sau doi din 1000 de copii sunt auziți la naștere. Diferite semne pot oferi informații despre reducerea auzului la copii:

  • Încercări lipsă de a imita vorbirea
  • dezinteres în zgomot sau muzică
  • concentrare puternică când ascultați
  • Foarte tare vorbind
  • Reacția lipsă atunci când se adresează copilului

declanșatoarele sunt diverse și variază de la bolile mamei (de exemplu, toxoplasmoză, citomegalie, rubeolă) până la complicații la naștere (de exemplu, lipsa de oxigen) la probleme de dinți (de exemplu, în cazuri rare, rujeolă și pervadă). Defectele genetice pot crește, de asemenea, probabilitatea prenatală a pierderii auzului. În copilărie, infecțiile urechii medii sau zgomotul excesiv reprezintă factori de risc suplimentari pentru daunele auzului.

Pentru determinarea timpurie a problemelor de auz, toate testele aparținând pedacuticii ar trebui percepute în examenele U3 până la U8. Acestea sunt de obicei preluate de compania de asigurări de sănătate. Determinarea timpurie posibilă poate contribui la succesul audierii îngrijirii auzului și a influențelor potențial negative asupra dezvoltării (limbajului) copilului.

aparate auditive pentru copii

Cu ajutorul pedacitarului, adecvat aparatele auditive pentru pacienții copilului sunt selectate și adaptate. Dispozitivele diferă de dispozitivele adulte în formă, culoare și echipamente. Pentru copii, nu există aparate auditive IDO pentru copii din cauza micului spațiu. În ceea ce privește culoarea, pe de altă parte, spectrul este extins: este disponibilă o serie de culori strălucitoare pentru a avea un efect deosebit de atrăgător asupra tinerilor transportatori. Deci, daunele auzului nu stau în calea jocului copilului, aparatele auditive pentru copii sunt robuste, rezistente la praf și rezistente la apă. Accesorii suplimentare asigură, de asemenea, asigurarea care vă împiedică să pierdeți.