Otoplastiken Erfahrungen und Wissenswertes

pașapoarte pentru urechi și otoplastice în aparate auditive moderne

În lumea de azi, un aparat auditiv modern nu este doar foarte ușor și mic, ci aduce și o performanță imensă. Tehnologiile moderne fac posibilă optimizarea auzului folosind aparatul auditiv. Cu cât exploatezi mai departe posibilitățile noilor tehnologii, cu atât este mai bună impresia de ascultare. Factorul decisiv este, desigur, puterea reducerii auzului pe de o parte, iar pe de altă parte și modelul de aparate auditive. Otoplastica sunt utilizate pentru aparatele auditive HDO.

ce este otoplastia?

Otoplastica nu este altceva decât conexiunea directă dintre ureche și aparatul auditiv. Aceste otoplastice sunt conectate direct la furtunul sonor, fie ferm la carcasă.

Otoplasticii asigură reținerea maximă sigură a aparatului auditiv în aur. În cazul în care aveți o pierdere de auz de grad ridicat, acest lucru va favoriza în mod semnificativ efectul de întărire.

Am rezumat acest ghid pentru dvs., în care puteți găsi toate informațiile despre otoplastie. Experții noștri pentru aparate auditive sunt foarte fericiți să vă ofere la telefon fără legătură și gratuit la telefon. Cu noi primiți recomandări și sfaturi individuale pentru aparatul auditiv perfect. În acest fel, puteți stăpâni toate situațiile auditive perfect în viitor. La cerere, puteți face o programare cu profesioniștii noștri de îngrijire auditivă direct la telefon.

amprenta dvs. individuală

Pierderea auzului este individuală, iar urechea interioară cu canalul urechii este la fel de inconfundabilă ca amprenta ta. Aceasta înseamnă că situația dvs. este unică și trebuie examinată și evaluată în consecință. Știați că urechea internă sau canalul urechii dvs. este atât de unic? Prin urmare, este necesar să faceți mai întâi o impresie precisă a canalelor urechii dvs., astfel încât otoplastia să găsească o reținere optimă în urechile voastre.

Pentru a putea fabrica otoplastia individual pentru aparatul auditiv viitor, acusticianul ia o impresie atât de numită. Doar pe baza acestui lucru, o otoplastie poate fi adaptată canalului urechii, care apoi se potrivește perfect în ureche.

Crearea de otoplastice este realizată manual. Acousticianul introduce o masă de silicon în partea canalului urechii, în care se folosește otoplastia. Masa siliconică se întărește în ureche și astfel acusticul primește o impresie precisă a canalului urechii tale cu această impresie. Cu pielea sensibilă în interiorul urechii, cu toate acestea, materialul nu intră în contact. Acusticii noștri lucrează atât de atent și de rutină, încât procesul este complet inofensiv și nedureros pentru ei. Pe baza reducerii, este posibil să pierdeți toate detaliile canalului urechii. Forma potrivită contează aici, pentru că altfel aparatul auditiv nu va rămâne acolo unde ar trebui să fie. În cele mai multe cazuri, otoplastia se face într -un laborator special.

confort maxim atunci când purtați un aparat auditiv

otoplastice sunt fabricate din silicon sau alte materiale plastice, cum ar fi acrilic. Factorul decisiv este natura pe de o parte, iar pe de altă parte, sensibilitatea canalului urechii tale. Proprietățile materialului sunt diferite, același lucru se aplică la gradul de duritate.

otoplastie tare sau moale?

De regulă, otoplastia rămâne în canalul urechii câteva ore pe zi. Pentru a face otoplastia cât mai puțin vizibilă, se folosesc atât materiale moi, cât și dureri.

Uneori se întâmplă să provoace alergii utilizate pentru otoplastice. În astfel de cazuri, otoplastile pot fi chiar aurite sau glazurate. Drept urmare, nu este dat niciun contact direct al pielii cu plasticul. Thermotec și Neuacryl sunt, de asemenea, adesea utilizate ca materiale plastice fără alergeni.

Cele mai importante proprietăți ale pașapoartelor pentru urechi pentru aparate auditive sunt: ​​

  • Rezistență ridicată
  • Toleranța pielii
  • Fit

Protecția auzului otoplastiei

Știați că otoplasticii au o altă opțiune? De asemenea, pot fi purtate ca protecție individuală a auzului. Există chiar căști speciale care servesc ca protecție auditivă pe de o parte și, pe de altă parte, sunt utilizate pentru redirecționarea sunetului.

otoplasticii sunt, de asemenea, utilizate ca protecție individuală pentru auz, deoarece oferă un confort mai bun decât dopurile de urechi obișnuite. În plus, efectul de protecție este mult mai bun.

în special muzicieni profesioniști, muzicieni și alte grupuri profesionale care trebuie să poată înțelege sunetele și limbajul, folosesc în mare parte această protecție individuală pentru auz.

otoplasticii nu falsifică sunetul și frecvențele limbajului și muzicii, ceea ce, din păcate, este adesea cazul materialelor simple.

De asemenea, o mulțime de moderatori la televizor și radio, căștile apreciază ca otoplastii, precum și forțele de securitate și reporterii. Deci, este mai ușor pentru tine să auzi și să înțelegi limbajul, în ciuda zgomotului ambiental. Prețul pentru astfel de otoplastice se bazează, de asemenea, pe zona de aplicare, iar prețul depinde, printre altele, de material.