Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

aparate auditive și căști - este posibil?

căștile sunt indispensabile din viața marea majoritate. Dar ce se întâmplă dacă este prescrisă slăbiciunea auzului și purtarea unui aparat auditiv? Nu trebuie să faci fără să asculți muzică. În acest articol, puteți afla ce opțiuni apar pentru purtând aparate auditive și căști

Căști pentru purtători de ajutor auditiv: Puteți purta căști cu aparat auditiv?

Întrebarea dacă căștile pot fi purtate în ciuda aparatelor auditive trebuie privite într -o manieră diferențiată. Dacă purtați o audiere IDO, căutarea căștilor este relativ ușoară . Fie IIC, CIC sau Clasic IDO-obișnuit toate aceste modele pe căști sau supra-ear peste.

& lt; ü & gt; În cazul unui hDO sau Ric Audy Device sunt cele mai potrivite căști supraear > În cazul în care ar trebui să fie atinsă căștilor deosebit de mari, deoarece căștile ar putea fi deranjante dacă nu se potrivesc pe deplin peste microfon. Pentru că astfel, aparatele auditive ar putea absorbi zgomotul extern. De asemenea, ar trebui să fie plătit la o îndepărtare suficientă a microfonului de aparat auditiv din difuzorul căștilor pentru a evita orice feedback.

În cele din urmă, este recomandabil să testați diferite căști în ceea ce privește preferințele lor individuale . Astfel încât căutarea poate dura ceva timp și face dificilă realizarea în funcție de model.

aparatele auditive se utilizează ca căști

Dacă doriți să ocoliți căutarea căștilor, puteți alege în mod conștient un aparat auditiv modern cu Bluetooth și Streaming Function . Aceste aparate auditive pot fi utilizate ca înlocuirea căștilor , printre altele, și uneori oferă programe de muzică separate în care vă puteți perfecționa experiența de ascultare. Așadar, salvați achiziția de căști suplimentare și vă bucurați de muzică, podcast și navigare direct prin ieșirea de aparate auditive.

Căști cu funcție de ajutor auditiv

Din nou și din nou auziți concluzia inversă conform căreia căștile pot fi utilizate ca aparate auditive și, astfel, preia funcțiile ambelor dispozitive. Apple, în special, are o gamă relativ largă de funcții utile atunci când vine vorba de funcții de auz. Un aparat auditiv medical nu înlocuiește căștile . Puteți afla mai multe despre utilizarea AirPods ca înlocuire a aparatului auditiv aici .