Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

Interton Audies Auds

Compania numită Interton este în jur de mai bine de 60 de ani. Compania a fost fondată la Köln, în Germania. Astăzi, compania aparține grupului Danez GN. Scopul este de a produce, pe de altă parte, ieftin de a produce aparate auditive funcționale. Omul ar trebui să poată auzi din nou mai bine într -un mod necomplicat și să compenseze pierderile auzului. Aplicațiile auditive sunt vândute de Interton în mai mult de 70 de țări din întreaga lume.

Dacă doriți să participați activ la acțiune, în ciuda pierderii dvs. de auz, ar trebui să luați în considerare un aparat auditiv bun. Dezvoltarea tehnică a progresat brusc în ultimii ani. Locuințele sunt din ce în ce mai mici, dar aparatele auditive moderne strălucesc cu cea mai recentă tehnologie și performanță digitală.

Compania Interton

În 1962, compania Interton a fost fondată de Hans Herbert Türk și Helmuth J. Türk în orașul german Köln. Interton a făcut parte doar din grupul Danez GN din 2005. Obiectivul companiei este de a oferi oamenilor cu probleme de auz o viață mai bună prin „audiere esențială”.

accentul este pus pe:

  • Raportul de performanță a prețurilor
  • Funcționare simplă
  • compactitate
  • Comfort
  • inteligibilitatea limbajului

Aceste dispozitive sunt vândute de Intertone în mai mult de 70 de țări din întreaga lume.

cele mai recente aparate auditive intertone

Interton Move

ALT

Mutarea Interton de la auzirea GN este adaptată în mod optim la un stil de viață activ și oferă conectivitate wireless, termen lung de baterie de până la treizeci de ore și streaming direct. Cu diferite modele, MOVE Interton acoperă toate tipurile de pierderi de auz.

Obiectivul se concentrează pe întărirea cristalului -clar a semnalelor acustice și a limbajului în medii puternice - până la urmă, doriți să puteți participa activ la discuții chiar și la bătrânețe. Puteți ascunde cu încredere interferențele și zgomotele de vânt, Interton Move amortizează în mod inteligent zgomotele fără ca situația să apară artificial. Design ergonomic și robustete face ca Interton să se miște însoțitorul perfect în viața de zi cu zi.

putere puternică de calcul

astfel încât Interton Move să vă ofere o experiență de sunet perfectă în orice moment, dispozitivele sunt echipate cu un cip calculant rapid. Aceasta analizează situația pentru dvs. și vă adaptează automat aparatul auditiv la aceasta.

Imediat gata pentru utilizare

cu doar trei ore de încărcare, aparatul auditiv vă este imediat disponibil cu performanțe complete. Aparatele auditive se încarcă inductiv în stația de încărcare furnizată. Conectați -vă aparatele auditive la smartphone -ul dvs. și bucurați -vă de muzică, podcast -uri sau ton TV cu streaming direct. Puteți utiliza, de asemenea, smartphone -ul ca telecomandă pentru dispozitive și puteți ajusta discret volumul sau efectuați modificări ale programului.

Interton Ready

Interton Ready este făcut pentru iPhone și acoperă toate formele de pierdere a auzului. Este disponibil în patru niveluri de performanță și în proiectarea RIC, HDO, CIC, ITE și ITC. Aparatele auditive mici și discrete sunt specializate în conversații în medii puternice și constau din material nanob prietenos cu piele.

, de asemenea, beneficiați de opțiuni de streaming direct pentru podcast, muzică și apeluri. Program de volum și auz, setați -vă relaxat prin intermediul smartphone -ului dvs. fără ca cineva să observe că vă puteți gestiona aparatul auditiv. De asemenea, smartphone -ul dvs. vă acceptă dacă nu vă puteți găsi aparatele auditive. Căutătorul de aparate auditive vă arată locația curentă a dispozitivelor dvs.

Datorită designului robust, aparatul auditiv vă însoțește pe termen lung. Tehnologia GN vă garantează o calitate înaltă în producerea dispozitivelor.

Ascultați individual cu programe de auz definite

Interton Ready vă oferă posibilitatea de a stabili programe de auz personal pentru muzică, de exemplu. Acest lucru vă oferă Interton Ready o calitate a sunetului și o culoare sonoră care este complet adaptată nevoilor dvs.

Zgomotul este filtrat de dispozitive și limbajul este consolidat pentru ele. Puteți selecta singur programul de auz sau puteți utiliza automatul automat inteligent al dispozitivelor dvs. Apoi, aparatul auditiv se adaptează la situația respectivă fără intervenția ta. Drept urmare, puteți participa activ la conversația în medii puternice.

Nivelurile tehnologice și diferențele de aparate auditive intertonează

Majoritatea produselor Interton au un total de patru niveluri de performanță. Acestea se referă, de asemenea, la prețul aparatelor auditive. La Interton există cel mai înalt nivel de tehnologie cu numărul 6. Dacă aveți un standarde ridicate sau mențineți un stil de viață activ, nivelul tehnologic Six este adecvat în special pentru aparatele auditive de la Intertone.

În caz contrar, aveți, de asemenea, opțiunea de a opta pentru un nivel de tehnologie medie de trei și patru, iar astfel de aparate auditive intertone sunt de asemenea disponibile. Dacă aveți situații auditive tipice care sunt previzibile, iar cerințele din viața de zi cu zi sunt simple, acesta poate fi nivel de tehnologie patru sau trei.

Cel mai simplu nivel tehnologic pentru aparatele auditive inter-tone se referă la nivelul tehnologiei cu numărul 2. Acest nivel este potrivit pentru discuțiile de grupuri mici într-un mediu liniștit, discuții individuale și susținători care sunt mai puțin activi social. Desigur, puteți face și un televizor bun cu el.

Aplicația de aparate auditive Interton & amp; Accesorii

aparatele auditive de la Interton oferă funcții suplimentare cu accesoriile furnizate de producător. Funcțiile centrale ale aparatelor auditive pot fi controlate prin intermediul unei aplicații intertone

  • Interton Sound App - aparatele auditive pierdute poate fi găsită cu aplicația Interton Sound. În plus, conexiunile wireless la televizor sau I-Pod sunt controlate cu aplicația Interton Sound. Aplicația oferă, de asemenea, opțiunea de a stoca preferințele programului de auz personal. Aparatele auditive sunt făcute pentru iPhone și permit transmiterea directă cu dispozitivele Apple și funcții suplimentare atunci când îl utilizați cu un dispozitiv Apple.
  • TV Streamer 2 - TV Streamer 2 servește pentru a transmite tonul televizatului direct în aparatele auditive. Conexiunile cu sisteme stereo sau computere sunt, de asemenea, posibile.
  • multi microfon - Multi microfon acceptă armarea în conversații de la distanță sau poate fi utilizat ca microfon de tabel.
  • Clipul telefonic 2 - Clipul telefonic 2 transmite muzică și ton de apel în aparatele auditive. Acest lucru poate fi controlat prin intermediul aplicației de sunet.
  • telecomandă 2 - Telecomanda 2 oferă o modalitate rapidă de a controla funcțiile de bază ale aparatelor auditive. Acest lucru permite setarea și informarea volumului și a programelor despre starea de încărcare. În plus, telecomanda poate fi conectată la multi-mic.