ICP Hörgeräte: Anwendungsgebiete, Voraussetzungen & Kosten

Locuri de lucru cu o poluare ridicată de zgomot obligatoriu pentru a purta protecție auditivă. Cu toate acestea, purtarea de aparate auditive în cadrul orientării de protecție din motive de protecție auditivă este interzisă pentru persoanele cu deficiențe de auz. Cu toate acestea, dacă aparatul auditiv este înlăturat, apar noi pericole, cum ar fi lipsa percepției semnalelor de avertizare sau vorbite. O soluție pentru dilema rezultată: aparate auditive ICP.

ICP ASIGURĂ DE APLICARE AIDERE

aparatele auditive ICP servesc mai presus de toate pentru a auzi protecția auzului la locurile de muncă cu poluare cu zgomot ridicat și cerințe de securitate la fel de mari . Echipamentele de protecție personală sub forma unei protecții auditive sunt obligatorii pentru lucrări ca acesta. Cu toate acestea, nu este permis să poarte un aparat auditiv convențional în cadrul protecției lor auditive. Acest lucru se datorează faptului că un pericol de auz nu poate fi exclus atunci când purtați aparate auditive și protecție auditivă. Pentru a proteja atât audierea lucrătorilor, cât și pentru a îndeplini cerințele de securitate, are loc utilizarea aparatelor auditive ICP.

Premise pentru aparate auditive

ICP reprezintă izolarea plasticului de comunicare și descrie funcția aparatelor auditive: ei izolează zgomotul ambiental, dar în același timp asigură că semnalele de avertizare și limbajul rămân audibile . O condiție prealabilă de bază pentru asigurarea protecției auzului cu înțelegerea simultană a limbajului este consolidarea selectivă a frecvențelor selectate. În plus, trebuie să se configureze un program la locul de muncă care să împiedice consolidarea sunetului la volumul de redactare a auzului și include o separare clară a limbajului și a zgomotului.

Costul aparatelor auditive ICP

Costurile care apar pentru achiziționarea unui aparat auditiv ICP pentru utilizare la locul de muncă sunt acoperite de logistica de asociații comerciale și de mărfuri, dacă sunt îndeplinite anumite cerințe. O cerință de bază este aceea că trebuie să existe deja o pierdere profesională de auz.