Online-Hörtest: Jetzt kostenlos Ihr Gehör testen

testul de auz online MySeCandear

Pierderea auzului preia diverse dimensiuni care pot duce la restricții în auzul de zi cu zi la consecințe fizice, sociale sau chiar psihologice. Pentru a preveni consecințele privind mult timp, este esențială o detectare precoce a daunelor auzului. Dacă suspectați o reducere a performanței auditive, un test de auz gratuit de acasă poate crea clarificări.

* ! Important; " Class = "buton Shopify-Quote Button-Asigurări publice"> Ascultă acum pornește & gt; & gt;

Ce este o listă online de online?

O listă online de online este o variantă eficientă în timp a unui test de auz, care în câteva minute oferă o evaluare a performanței auzului. Scopul este de a identifica pierderea auzului din timp și de a lua măsuri adecvate. Implementarea este complet gratuită pentru tine la MySecondear și poate fi rulată prin casă confortabil în câteva minute. Este important ca testul auto-performant să nu să înlocuiască examenul profesional de către un profesionist în îngrijirea auzului sau un medic de nas, nas și gât. Mai degrabă, permite o evaluare inițială a probabilității de deteriorare a auzului.

De ce am nevoie pentru o listă online de online?

  • laptop, computer, tabletă sau smartphone
  • Căști (recomandate)
  • Mediu liniștit

Cum se desfășoară testul de auz online?

Sunteți ghidat inițial prin setarea volumului corespunzător, astfel încât testul să devină semnificativ posibil. Apoi începe partea de testare care joacă frecvențe audio la diferite volume.

Pentru a crește exactitatea rezultatului, ar trebui să efectuați testul auditiv cu căști, dacă este posibil. Dacă există suspiciune de deficiențe de auz unilateral, implementarea unilaterală poate fi, de asemenea, efectuată cu căști în ureche.

Ce se întâmplă după testul listei online?

În cele din urmă, rezultatul testului dvs. gratuit de listă online va fi informat prin e -mail. Aveți opțiunea de a rezerva o programare de consultare fără legătură cu unul dintre profesioniștii noștri în îngrijirea auzului. În cazul unui rezultat, care vorbește pentru o deficiență de auz, ar trebui să mergeți întotdeauna la un medic de ureche, nas și gât sau să faceți direct o programare într-o sucursală MySecondear- pentru a obține un test de auz profesional. Doar aici, cerința dvs. de audiere poate fi determinată exact și în cele din urmă sfaturi detaliate despre soluțiile posibile.

* ! Important; " Class = "buton Shopify-Quote Button-Asigurări publice"> Ascultă acum pornește & gt; & gt;