Hörgeräte Wasserdicht: Sind Hörgeräte wasserresistent? (Schwimmen, Dusche, Sauna, etc.)

aparate auditive impermeabile: sunt rezistente la aparate auditive? (Înot, duș, saună etc.)

De obicei, apa este cel mai mare dușman al aparatelor auditive. Umiditatea puternică în duș sau în piscină a sărit și nu mai sunt folosite. Dar există și aparate auditive care sunt de fapt impermeabile?

ar trebui să acordați atenție acestui lucru atunci când cumpărați

aparatele auditive Meite nu au nicio problemă cu aceasta în pulverizare sau în obținerea unei mici transpirații. Situația este diferită dacă doriți să vă cufundați aparatul auditiv în apă. Aplicațiile auditive care fac reclamă cu „impermeabil” sunt protejate împotriva apei splash. Dar nu sunt cu adevărat impermeabile și nu sunt potrivite pentru înot.

Siemens a prezentat un aparat auditiv impermeabil în 2013. Modelul Aquaris a fost complet impermeabil și ar putea supraviețui și pieselor din piscină. A fost perfect pentru sportivi și prieteni în aer liber care căutau un aparat auditiv robust. Din păcate, compania a oprit producția, iar produsul nu mai este disponibil în magazine. Cu toate acestea, unii transportatori au considerat că este ciudat să poarte aparatele auditive în apă. Erau prea obișnuiți pentru a nu mai percepe zgomotul ambiental în piscinele. Zgomotele apei și alți oameni la înot au fost percepute ca fiind enervante.

Asta înseamnă diferitele clase IP

aparatele auditive cu clasificarea IP-68 pot fi cufundate în apă pentru o perioadă scurtă de timp. Numerele 1-9 spun cât de puternic rezistent este un produs împotriva apei sau prafului. Deci IP 68 înseamnă defalcat: protecție completă împotriva prafului și protejată de penetrarea apei pentru o perioadă nedeterminată.

Cu toate acestea, aparatele auditive trebuie utilizate cu precauție. În viața de zi cu zi, acest lucru înseamnă că supraviețuiesc căderii în cadă, uzură accidentală la duș sau într -un duș de ploaie. Dar asta nu înseamnă că poți înota cu el ore întregi. Aparatele auditive trebuie uscate după contactul cu apa.

Dar există acum aparate auditive impermeabile?

Răspunsul se numește! Producătorul elvețian de ajutor auditiv Phonak a lansat aparatul auditiv impermeabil „Phonak Audeo Life” în 2022.

Cu viața Audéo, PonAK prezintă un aparat auditiv care a completat în special un stil de viață activ, sportiv. Ca parte a serialului popular Paradis, noul dispozitiv se remarcă printr -o acoperire suplimentară care promite o rezistență ridicată. Cu acest nou însoțitor, reîncărcabil, nu mai trebuie să vă faceți griji pentru asta, trebuie să faceți fără activități fizice din cauza pierderii auzului. Audéo Life este impermeabilă la o adâncime de până la 50 cm. Aceasta se încadrează atât dulce, cât și sare și apă de piscină.