Hörgeräte Versicherung mit MySecondEar!

asigurarea de ajutor auditiv de la Mysecondear

Indiferent dacă lipsa de îngrijire, daune externe, furt sau pierdere - aparatele auditive sunt expuse la multe pericole care nu sunt întotdeauna autodedebate. Pentru a evita apariția costurilor de reparații, puteți lua o asigurare de aparat auditiv care vă oferă o libertate completă de îngrijorare în viața de zi cu zi sau când călătoriți!

* - Culoare: #418d44! Important; " Class = "Shopify-Cquote Button-Asigurare publică"> Calculați tariful & gt; & gt;

asigurări și garanție de ajutor auditiv: diferența

Cu siguranță vă veți întreba de ce ar trebui să vă asigurați asigurarea dacă aveți o garanție cu privire la aparatele auditive. Diferența dintre asigurarea de ajutor auditiv și o garanție este că aceasta din urmă include doar defecte de fabricație și materiale. Daunele cauzate de tratamentul sau repararea necorespunzătoare a persoanelor neautorizate nu intră sub garanție.

în schimb, în ​​funcție de nivel, chiar și neglijență gravă, daune intenționate de către terți și accesorii acoperă daunele. O altă diferență se referă la durata limitată a unei garanții: pentru unii producători, de exemplu oticon , phonak , Starkey și ​​Resund , după 5 ani, în alții după 2 ani. După ce această perioadă a expirat, riscul de sarcină financiară în caz de daune amenință. Cu asigurare, aparatul auditiv este acoperit pe întreaga perioadă de aprovizionare de 6 ani.

asigurări de ajutor auditiv: de ce are sens

Multe pericole la care se recomandă aparatele lor auditive valoroase, în special după ce garanția a expirat, sunt recomandate. Oricât de multă precauție faceți, micile minuni tehnologice se pot întâmpla constant, deși costurile de reparație nu sunt nesemnificative. Asigurarea de ajutor auditiv acoperă o gamă largă de daune posibile și vă oferă astfel o securitate optimă, ceea ce nu duce la o povară financiară imprevizibilă în caz de daune.

Cu protecția privind pierderea, dispozitivul dvs. este protejat în caz de pierdere și furt, confortul sau protecția completă vă oferă avantaje suplimentare. De remarcat este de remarcat acoperirea daunelor umidității, de exemplu cauzată de transpirație. De asemenea, nu trebuie să vă purtați prin propria dvs. neglijență sau terți.

* - Culoare: #418d44! Important; " Class = "Shopify-Cquote Button-Asigurare publică"> Calculați tariful & gt; & gt;

asigurări de ajutor auditiv: pentru cine are sens

În principiu, asigurarea de ajutor auditiv are sens pentru oricine dorește să se pregătească pentru daune, deoarece asigurarea de uz casnic nu se aplică aici. Oricât de atent vă tratați dispozitivele, sunteți extrem de dificil de protejat împotriva furtului sau a deteriorării de către terți. În special cu aparate auditive , ai căror producători oferă o garanție destul de scurtă sau care sunt deosebit de înalte, o securitate financiară sub formă de asigurare.

Asigurare de ajutor auditiv: asta ar trebui să includă

În funcție de nivelul de protecție, asigurarea de aparat auditiv ar trebui să acopere cel puțin sau furtul/jaful (protecția pierderilor). Cu toate acestea, este recomandabil, totuși, dacă deteriorarea umidității, daunele la accesorii sau prin erori de funcționare, precum și daune intenționate cauzate de terți intră sub protecție (protecție împotriva confortului). Pentru a încheia compania de asigurări, asigurarea neglijenței grave și a rambursării recent în primii trei ani oferă o libertate completă de îngrijorare (protecție completă).

Pe lângă domeniul de aplicare al asigurării dvs. de aparat auditiv, reactivitatea sponsorului de asigurare este deosebit de crucială. În caz de daune, ar trebui să se ofere un serviciu imediat, pe lângă aparate auditive în sine, pe toate accesorii precum și otoplastiken extins. În general, transparența serviciilor, condițiilor și prețurilor este un semn de asigurare serioasă.

Asigurare de ajutor auditiv: Cost

Costurile pentru asigurarea de ajutor auditiv rezultă din noul preț al aparatelor auditive și din termenul dorit.

O protecție privind pierderea începe de la un preț al dispozitivului de până la 1.000 € la 21,95 € (anual), la o măsură peste 3 ani, totalul este de 62,95 € (20,98 € pe an) pentru întreaga perioadă, la intervalul de preț este 105 €, 95 € (17,66 € pe an) 6 ani. Puteți afla toate prețurile suplimentare.

* - Culoare: #418d44! Important; " Class = "Shopify-Cquote Button-Asigurare publică"> Calculați tariful & gt; & gt;

Deoarece protecția confortului acoperă o lățime mai mare de daune, prețurile încep de la 25,95 EUR pe an, sau 73,95 € până la 3 ani (24,65 € pe an) sau 124,95 € până la 6 ani (20,83 € pe an). Pentru aparate auditive mai scumpe, veți găsi prețuri în următoarea privire de ansamblu.

* - Culoare: #418d44! Important; " Class = "Shopify-Cquote Button-Asigurare publică"> Calculați tariful & gt; & gt;

Cea mai cuprinzătoare libertate de îngrijorare oferă o protecție completă. Aici sunteți preț în cea mai mică categorie la 33,45 EUR pe an, sau 94,95 € până la 3 ani (31,65 € pe an) sau 161,95 € până la 6 ani (26,99 € pe an). În următoarea privire de ansamblu veți găsi orientări suplimentare de prețuri.

* - Culoare: #418d44! Important; " Class = "Shopify-Cquote Button-Asigurare publică"> Calculați tariful & gt; & gt;