Hörgerät Verloren: Zahlt die Krankenkasse? | MySecondEar
*

Un aparat auditiv este un ajutor important pentru persoanele cu probleme de auz și poate îmbunătăți semnificativ viața. Din păcate, se întâmplă din nou și din nou că aparatele auditive se pierd. Acest lucru poate fi foarte frustrant pentru persoana în cauză și, de asemenea, înseamnă pierderi financiare. Prin urmare, este important să luați câteva măsuri de precauție pentru a minimiza riscul unei pierderi.

În primul rând, ar trebui să vă asigurați întotdeauna să păstrați cu atenție aparatul auditiv, de exemplu într -un caz. Deci rămâne protejat de daune și poate fi găsit mai rapid dacă l -ați așezat. Dacă nu purtați aparatul auditiv, ar trebui să îl păstrați într -un loc sigur.

Dacă ați pierdut aparatul auditiv, în ciuda tuturor precauțiilor, există câțiva pași pe care îi puteți face pentru a -l găsi din nou. În primul rând, ar trebui să vă căutați înconjurător înconjurător, este posibil să nu fi pierdut aparatele auditive, ci pur și simplu uitați într -un singur loc. Între timp, mulți producători de aparate auditive oferă, de asemenea, funcția de a localiza aparatele auditive pe smartphone -ul lor.

*

Asigurarea legală de sănătate, în general, nu plătește pentru un nou aparat auditiv. Cu excepția cazului în care dispozitivul dvs. are deja mai mult de 6 ani și aveți deja un drept contractual la un nou aparat auditiv. În unele cazuri, puteți aplica pentru schimb prematur. Cel mai bine este să vorbiți cu aparatul auditiv acustician și asigurarea de sănătate pentru a primi sfaturi despre cum să procedați.

AIDEPTURALE Pierdute de Mask

în multe locuri, cum ar fi în spațiile publice, măștile sunt obligatorii. Purtarea unei mască este adesea o dublă provocare pentru purtătorii de asuituri auditive. De obicei, citirea buzelor poate compensa dificultățile de comunicare în medii puternice. Cu toate acestea, dacă cealaltă persoană poartă o mască, acest lucru nu mai este posibil și ceea ce se spune sună și aburi. De aceea, persoanele cu pierderi de auz sunt mai dependenți de aparate auditive de înaltă calitate.

Este cu atât mai enervant faptul că aparatele auditive pot cădea prea ușor neobservate atunci când masca este pusă și oprită. Puteți lua măsuri de precauție folosind măști care sunt legate în spatele capului și care nu sunt atașate în spatele urechilor.

În general, este important să fiți conștienți de faptul că un aparat auditiv este un ajutor important și, prin urmare, ar trebui tratat cu atenție. Cu câteva precauții și, dacă este necesar, susținerea unui specialist poate fi minimizată riscul unei pierderi și să vă bucurați de aparatul auditiv pentru o lungă perioadă de timp.