Hörgeräte reinigen mit Ultraschall: Ultraschallreiniger für Hörgeräte

curat aparate auditive cu ecografie: curățător cu ultrasunete pentru aparate auditive

praf, produse cosmetice, cerumuri, produse de îngrijire - aparatele auditive sunt expuse la numeroși factori în fiecare zi care pot duce la poluare sau constipație . Pentru a menține durata de viață a obiectelor de zi cu zi cât mai mult timp, prin urmare, nu ar trebui să nu faceți fără curățarea și uscarea zilnică ! Puteți găsi ghidul nostru final pentru curățarea și uscarea aparatului auditiv

În procesul de curățare în sine, mai sunt câteva puncte de luat în considerare. Pe de o parte în raport cu materialele utilizate : oricine folosește articole de uz casnic sau agenți de curățare din sala de depozitare poate deteriora în mod durabil aparatele auditive. În schimb, ar trebui utilizate special Instrumente și produse de curatare . Pe de altă parte, procesul de uscare este decisiv. Acesta ar trebui să fie un lucru mai presus de toate: amănunțit. Deoarece apa poate provoca, de asemenea, daune severe la aparatul auditiv. Aici sunt folosite pentru a se usca sau -Kapseln .

Băi cu ultrasunete pentru aparate auditive

aparatele auditive nu trebuie să fie niciodată puse în apă cu tehnologia lor fină ! În consecință, doar părți externe, detașabile ale aparatului auditiv, otoplastie și furtun sonor, dacă nu se conține niciun ex-listener -Can să fie curățate în baia cu ultrasunete. Cu ajutorul luminii ultraviolete, bacteriile și ciupercile sunt eliminate în câteva minute. Pentru curățarea cu ultrasunete, nu este necesar un agent de curățare separat , apa limpede este suficientă pentru acest lucru.

Amintiți -vă aparatul auditiv după curățare pe larg . Părțile individuale pot fi asamblate doar într -o stare complet uscată. Puteți afla mai multe despre uscarea în ghid .