Telefon mit Bluetooth für Hörgeräte | MySecondEar

Telefon cu Bluetooth pentru aparate auditive

ton de festicul cu funcționalitate Bluetooth, utilizatorii cu aparate auditive oferă un mod convenabil de a efectua apeluri fără a fi nevoie să elimine aparatul auditiv.

Datorită conexiunii Bluetooth, aparatele auditive pot fi legate direct de telefon , ceea ce înseamnă că sunetul conversației este direct direct transferat la aparatul auditiv. Acest lucru permite utilizatorului să poarte și să utilizeze aparatul auditiv în timpul conversației, fără a fi nevoie de o cască suplimentară.

Există multe telefoane diferite de depozitare cu suport Bluetooth pe piață, multe dintre ele fiind special dezvoltate pentru utilizatorii cu aparate auditive. Cu toate acestea, atunci când cumpărați un telefon fix cu Bluetooth, trebuie menționat că nu toate aparatele auditive sunt compatibile. Prin urmare, este recomandabil să vă asigurați că aparatul auditiv este compatibil cu telefonul dorit înainte de cumpărare.

În general, piatră umedă fixă ​​cu utilizatorii de asistență Bluetooth cu aparate auditive oferă o modalitate convenabilă și practică de a efectua apeluri fără a fi nevoie să eliminați aparatul auditiv. Ești o alegere bună pentru persoanele care de multe ori efectuează apeluri telefonice și nu doresc să -ți pierzi aparatul auditiv.