Hörgeräte mit dem Fernseher/ TV verbinden

Auzul restricționat afectează aproape toate domeniile vieții. Televiziunea relaxantă este o provocare pentru multe provocări zilnice, deoarece problemele de auz restricționează plăcerea televiziunii. Din fericire, aparatele auditive moderne nu mai sunt concepute exclusiv pentru întărirea discuțiilor de zi cu zi. În schimb, deschid noi posibilități de participare și normalitate pentru deficiențe de auz prin conexiunea la dispozitivele externe.

Televiziune cu daune auditive

Nu numai distracția ta de televiziune este redusă, poate exista și o interacțiune coleg - cum ar fi familia, prietenii sau partenerii - afectată și de situație. Adesea, aceasta poate fi chiar o primă indicație a reducerii auzului. Dacă doriți să vă oferiți dvs. și colegilor de cameră obișnuiți experiența televizată înapoi, aveți diverse opțiuni:

  • căști TV : Mai ales prima soluție (tranziție) când televiziunea puternică ia nervul. Cu toate acestea, există o problemă nu este de nesemnat: împreună televiziunea nu mai este posibilă atunci când utilizați căștile, deoarece sunetul este ieșit fie tare, fie prin căștile.
  • programe de auz TV : Acusticianul auditiv poate configura anumite programe de televiziune, care sunt apoi utilizate în situațiile relevante. Mai ales cu acțiuni de vorbire ridicate ca în știri, aceste programe susțin înțelegerea auzului. În cazul limbajului care apare cu zgomote de fundal și/sau muzică, acesta poate deveni rapid de neînțeles.
  • TV Streamer : Cu accesoriile suplimentare, este posibilă transmisia directă a sunetului de la televizor la aparat auditiv. În comparație cu opțiunile de mai sus, rezultatul este o combinație optimă de calitate auzului și volum adaptat pentru toți colegii. În ciuda conexiunii cu aparatele auditive, alte prezente pot auzi sunetul în volumul dorit. Îmbunătățirile suplimentare ale sunetului pot fi ajustate prin intermediul aplicațiilor corespunzătoare.

Conectați aparatele auditive la televizor

Între timp, toți producătorii majori de aparate auditive oferă streamere de televiziune pentru aparatele lor auditive. Pentru a stabili o conexiune între aparatul auditiv și televiziunea, atât streamerele TV, cât și televiziunea, precum și streamerele și aparatul auditiv trebuie să fie legate. După ce ați făcut cuplarea o singură dată, dispozitivele se conectează de obicei automat atunci când sunt pornite. În parte, este posibil să cuplezi mai multe aparate auditive cu melodia de legătură TV. Procesul exact de conectare și cuplare este similar, dar este specific producătorului. Procesul de cuplare a unor fluxuri selectate ale celor mai populare mărci este prezentat mai jos.

adaptor TV pentru aparate auditive

diverși producători de aparate auditive oferă adaptoare TV pentru aparate auditive pentru a returna experiența televiziunii. O selecție a celor mai populari producători poate fi găsită aici:

Oticon conectează aparatele auditive la televizor

Oticon TV Adapter 3.0 : Adaptorul TV Oticon este conectat mai întâi la o sursă de alimentare. Patru opțiuni de conexiune sunt disponibile pentru conectarea de la televizor la adaptor, prin care el însuși producătorul recomandă utilizarea Toslink, deoarece acesta este modul în care se realizează cea mai bună calitate a sunetului. Ultima etapă pregătitoare trebuie să fie cuplarea aparatelor auditive cu adaptorul TV. Puteți conecta doar un adaptor pe aparat auditiv, dar adaptorul în sine poate fi asociat cu orice număr de dispozitive. Pentru a face acest lucru, compartimentul bateriei din aparatele auditive trebuie să fie deschis și apoi închis din nou. Aduceți aparatele auditive activate în apropierea adaptorului sau puneți -le pe el. De îndată ce LED -urile strălucesc continuu albastru, împerecherea este completă. Acum, ediția de gamă a televiziunii poate fi activată în selecția programului, atât timp cât acestea sunt la îndemână.

Dacă sunteți deținut de telecomandă , puteți începe și streaming prin adaptorul TV și la distanță ascultați la ton de televiziune de până la 15 metri. Dacă aparatul auditiv nu are Bluetooth, puteți utiliza streamer pro . Acousticianul dvs. auditiv trebuie să asocieze aparatele auditive o singură dată cu Streamer Per, apoi aveți opțiunea de a utiliza avantajele adaptorului TV.

Phonak conectează aparatele auditive la televizor

fonak TV Conector : conectorul TV de la PonAK trebuie să fie conectat mai întâi la o sursă de energie și la televizor fii conectat. Aplicațiile auditive pot fi asociate apăsând butonul de conectare al conectorului dacă primul se află la mai puțin de un metru distanță de acesta. Un ton de confirmare indică conexiunea de succes. În urma primului cuplare, aparatele auditive sunt conectate automat imediat ce sunt la îndemână.

Resund Sideward Conectați -vă la televizor

Resund TV Streamer 2 : Streamer's Reseund este, de asemenea, conectat la o sursă de alimentare și la televiziunea dvs. în Primul pas. Cuplarea aparatului auditiv este activată prin deschiderea scurtă și a închis compartimentul bateriei din aparatele auditive. Dispozitivele cu baterii trebuie introduse în încărcător pentru o clipă și eliminate din nou. În același timp, butonul de împerechere de pe streamer trebuie apăsat pentru a activa împerecherea. Producția de conexiune de succes este confirmată cu o secvență de ton și sunteți gata să utilizați Streamer pentru televiziune. Puteți, de asemenea, să vă setați pe adaptorul TV în sine, în funcție de dacă purtați aparate auditive într-unul sau cu earpă de legătură, indiferent dacă doriți să primiți sunet mono sau stereo.

Widex conectați aparatele auditive la televizor

widex TV Play : De îndată ce jocul TV Widex a fost conectat la televizor, cuplarea cu aparatele auditive pot avea loc. Pentru a face acest lucru, deschideți pe scurt compartimentele bateriei, închideți -le din nou și aduceți dispozitivele aproape de stație. Un semnal ușor este indicatorul împerecherii de succes. Plăcerea de ascultare poate fi, de asemenea, ajustată în volum și sunet prin intermediul aplicației.

Starkey Connectează aparatele auditive la televizor

Starkey TV 2.4 Streamer : Conectați streamer la electricitate și televiziune. Pentru a conecta aparate auditive și streamere de televiziune, opriți -vă pe primul și așteptați un moment pentru a le porni din nou. Aparatele auditive trebuie să fie în apropierea stației Streamer, astfel încât o împerechere să aibă succes. Dacă este utilizat mai jos, streamingul poate fi pornit prin intermediul aplicației și se bucură într -o autonomie de 10 metri.

Signia Sidesor Sidesor Conectați -vă la televizor

Signia Streamline TV : Simplul dvs. trebuie să fie conectat mai întâi și pornit la electricitate și televiziune. Apoi opriți -vă aparatele auditive și din nou. Pentru a începe cuplarea automată, puneți -vă aparatele auditive pe streamer. Conexiunea a avut succes dacă ambele LED -uri strălucesc continuu albastru.