Hörgeräte mit Bluetooth verbinden - So einfach geht es!

O mare parte din aparatele auditive moderne este Bluetooth și, astfel, capabil să stabilească o conexiune wireless la smartphone -ul dvs. sau la alte dispozitive externe. Aceasta permite recepția audio directă , de exemplu de la muzică, telefonie sau ton de televiziune, prin intermediul aparatelor auditive. Drept urmare, există numeroase domenii de aplicare în care o conexiune Bluetooth asigură mâinile și relieful liber.

Conexiunea dintre, de exemplu, smartphone -ul și aparatele auditive sunt stabilite în doar câțiva pași simpli și diferă doar minim în funcție de sistemul de operare. Pornirea, deschiderea setărilor și pornirea pe Bluetooth pe ambele părți trebuie să fie de obicei pornită până când aparatele auditive pot fi afișate și selectate pe smartphone, laptop etc. De asemenea, dezactivarea trebuie să fie efectuată și prin setări. Condiția de bază este întotdeauna compatibilitatea aparatelor auditive și a dispozitivului final, precum și parțial anumite versiuni ale software -ului de operare.

Conectați aparatele auditive la Apple

aparate auditive care poartă o etichetă făcută-înainte-iPhone (MFI) pot fi de obicei cuplate cu ușurință cu dispozitivele Apple. Ar trebui clarificat înainte de a cumpăra dacă smartphone -ul dvs. și aparatele auditive sunt de fapt compatibile. Pentru cuplare trebuie să fie făcuți următorii pași: setări & gt; Bluetooth: Asigurați -vă că Bluetooth este activat aici. Reveniți la setări & gt; Ajutoare de exploatare & gt; Aparate auditive: Dacă sunteți aici, deschideți și conectați compartimentul bateriei din aparatele auditive (la dispozitivele de baterie ) sau opriți aparatele auditive și înapoi (pentru dispozitivele de baterie ) De îndată ce se afișează aparatele auditive, atingeți -le. Urmați instrucțiunile de pe ecran și așteptați până când cuplarea este completă. Un ton de semnal marchează sfârșitul împerecherii. După ce ați efectuat acest proces o dată, aparatele auditive se vor conecta automat la dispozitivul final.

la Reglarea setărilor puteți obține prin setări & gt; Ajutoare de exploatare & gt; Hörhilfe & gt; INDUCII AUDIATE MFI. În mod alternativ, setările pot fi deschise folosind o comandă scurtă : apăsați butonul lateral sau butonul de pornire de trei ori. Pentru acces prin Control Center puteți „asculta” acolo: accesați Setări & GT; Ajutoare de exploatare & gt; Aparate auditive & gt; Aparaturi auditive MFI & GT; Control pe ecranul de blocare: Activați această opțiune pentru acces direct. Acum puteți controla aparatul auditiv, selectați aparatul auditiv, selectați fluxuri cu un ecran blocat starea bateriei, volumul și microfonul ambiental și să determinați participarea în direct și să determinați dacă semnalele audio, cum ar fi Apelurile, ar trebui să fie transmise sau nu către aparatul auditiv.

Puteți cupla aparatele auditive cu mai multe dispozitive Apple. Modificarea dintre conexiuni funcționează de obicei automat dacă efectuați acțiuni pe dispozitivul respectiv care conține semnale audio sau un apel pe smartphone. Modificările de setări sunt, de asemenea, transferate automat pe toate dispozitivele. Este important să fiți înregistrat pe toate dispozitivele cu ID -ul Apple și să vă aflați în aceeași rețea WLAN. Apple Services Siri, Telefonie, Apple Music, Apple Podcast și Apple TV sunt disponibile pentru streamingul auditiv.

Conectați aparatele auditive la Android

O conexiune la dispozitivele Android poate fi produsă în sistemele de operare de la Android 13 sau mai mare. Indiferent dacă aveți deja această versiune poate fi verificată în setările sistemului. Aplicațiile auditive și produsele Android sunt cu compatibilitatea dată pe două moduri de cuplare :

  1. despre „Dispozitive conectate”: Setări deschise & GT; dispozitive conectate & gt; Pereche dispozitiv nou. Activați Bluetooth pe aparatul auditiv și selectați -l din listă imediat ce aparatul auditiv apare pe ecranul dispozitivului Android. Pentru a cupla mai multe aparate auditive, unul după celălalt trebuie să fie conectat în acest fel. Mesajul „activ, stânga și dreapta” indică faptul că conexiunea la ambele dispozitive a fost stabilită cu succes. Setările ale aparatelor auditive pot fi accesate și editate pe lângă numele aparatului auditiv.
  2. despre „aparate auditive”: accesați setări & gt; Ajutoare de exploatare & gt; Aparate auditive & gt; Următorul & gt; Pereche dispozitiv nou. Activați modul de cuplare pe aparatul auditiv și selectați -l în lista de pe dispozitivul final imediat ce este afișat acolo. Pentru a conecta mai multe aparate auditive, cuplarea trebuie efectuată individual pentru ambele dispozitive unul după altul. Dacă ambele dispozitive sunt conectate cu succes, este afișat starea „activă, stânga și dreapta”.
  3. aparate auditive cu Bluetooth: funcție & amp; Avantaje

    Bluetooth permite transmiterea datelor între dispozitive prin radio, atât timp cât acestea sunt în imediata apropiere. Conexiunea wireless între două dispozitive finale rămâne stocată și asigură cuplarea automată dintre cele două, cu condiția ca Bluetooth să fie activat și raza de transmisie este observată până când conexiunea este ștersă activ. Gama în care transmiterea datelor este de succes variază. O parte din opțiune este de a stabili mai multe conexiuni la diferite dispozitive.

    Cel mai mare avantaj al aparatelor auditive Bluetooth este conexiunea la alte dispozitive finale , cum ar fi smartphone -ul, televiziunea, computerul, etc. Sunetul dispozitivelor externe este transferat la aparatele auditive și permite un mișcare gratuită în spațiu fără pierderea calității. Pentru conexiunea la televizor, este necesar un conectorul TV . Deși majoritatea aparatelor auditive moderne sunt echipate cu Bluetooth, ar trebui să vă asigurați că aparatele auditive sunt compatibile cu dispozitivele finale respective înainte de efectuarea achiziției. Dacă te străduiești pentru rafinări suplimentare ale impresiei de ascultare, puteți utiliza aplicațiile specifice de producător .

    Mulți se tem de pierderea rapidă a bateriei atunci când utilizați Bluetooth. Această teamă este în întregime justificată, deoarece puterea bateriei aparatelor auditive este redusă în utilizarea Bluetooth. Cu toate acestea, Bluetooth Low Energy reduce consumul de energie electrică fără a declanșa întârzieri. În acest fel, există o performanță ridicată, conectivitate extinsă și încărcare ușoară și rapidă.