Hörgeräte mit Android verbinden | MySecondEar

aparate auditive Android

aparate auditive pentru conectarea cu dispozitivele Android este simplă și oferă utilizatorilor o varietate de avantaje, inclusiv posibilitatea transmiterii de fișiere audio direct de pe dispozitivul dvs. Android și pur și simplu apăsarea aparatelor auditive.

Conectați aparatele auditive la Android

  1. Asigurați -vă că dispozitivul dvs. Android a activat Bluetooth. Puteți găsi acest lucru în setările din „rețele wireless” sau „conexiuni”.

  2. porniți aparatele auditive. Ar trebui să vedeți un indiciu că sunteți în modul de împerechere.

  3. Deschideți setările de pe dispozitivul dvs. Android și selectați „Bluetooth”.

  4. activați Bluetooth dacă nu este deja activat.

  5. Atingeți „Dispozitive din apropiere” sau „Găsiți dispozitive” pentru a căuta dispozitive Bluetooth disponibile.

  6. Selectați aparatele auditive din lista dispozitivelor disponibile. Este posibil să puteți introduce un cod sau un PIN pentru a stabili conexiunea.

  7. De îndată ce conexiunea este stabilită, aparatele auditive ar trebui să fie afișate în lista dispozitivelor conectate. Acum ar trebui să puteți reda muzică sau alt conținut audio prin intermediul aparatelor auditive.

  8. Este important să rețineți că aparatele auditive cu dispozitive Android pot să nu suporte toate funcțiile disponibile pe dispozitivele iPhone. De exemplu, unele modele de aparate auditive care sunt conectate la dispozitivele Android pot să nu ofere opțiunea de a efectua apeluri cu comenzi vocale sau de a primi notificări de la anumite aplicații. Prin urmare, este important să verificați cu atenție funcțiile și restricțiile de aparate auditive înainte de a le conecta la dispozitivul dvs. Android.

    Dacă aveți dificultăți în conectarea aparatelor auditive la dispozitivul dvs. Android, există anumite lucruri pe care puteți încerca să o rezolvați problema. În primul rând, ar trebui să vă asigurați că dispozitivul dvs. Android este la cea mai recentă actualizare software și că aparatele auditive sunt complet taxate. Dacă problema continuă să existe, puteți încerca să porniți și să dezactivați dispozitivul Android și aparatele auditive pentru a reseta conexiunea. Dacă problema nu este încă rezolvată, ar putea merita să contactați producătorul de aparate auditive sau un acustician de aparat auditiv pentru a primi sprijin și ajutor suplimentar.