ITE Hörgeräte: Was sind ITE Hörgeräte? | MySecondEar

ITE aparate auditive: Care sunt aparatele auditive?

ite reprezintă aparatele auditive „în ureche” (la ureche), adică aparate auditive care sunt purtate direct la ureche. Aceste aparate auditive sunt mai vizibile decât alte aparate auditive IM-ear, cum ar fi CIC sau IIC auditive.

ITE aparatele auditive constau dintr -o locuință care este introdusă direct în ureche și un difuzor care consolidează sunetul. Sunt oferite în diferite dimensiuni și forme (hs = jumătate cochilie, fs = coajă completă) pentru a se asigura că sunt potrivite pentru fiecare ureche.

ITE aparatele auditive sunt adesea utilizate pentru pierderea auzului ușor până la moderat. Un dezavantaj al aparatelor auditive ITE este faptul că este posibil să nu fie la fel de puternici ca și alte aparate auditive, în special cu pierderi de auz severe. De obicei, sunt puțin mai scumpe decât alte aparate auditive, deoarece trebuie să fie făcute individual.

Dacă alegeți un aparat auditiv ITE, este important să îl ajustați de către un profesionist profesionist în îngrijirea auzului. Acest lucru poate potrivi aparatul auditiv nevoilor dvs. individuale și se poate asigura că acesta se așează și funcționează corect.

ITE aparatele auditive sunt o alegere bună pentru persoanele care caută o soluție in-ear pentru pierderea auzului și lucrează bine cu pierderi de auz ușor până la moderat. Cu toate acestea, acestea ar trebui să fie ajustate de un profesionist profesionist pentru îngrijirea auzului pentru a se asigura că stau și funcționează corect.