ITC Hörgeräte: Was sind ITC Hörgeräte? | MySecondEar

ITC aparate auditive: Ce sunt aparatele auditive ITC?

ITC reprezintă „în canal”, ceea ce înseamnă în germană „în canalul urechii”. Aplicațiile auditive ITC sunt un fel de aparate auditive care sunt purtate direct în canalul urechii. Sunt mai mari decât complet în aparatele auditive ale canalului urechii și mai mici decât aparatele auditive care sunt purtate în spatele urechii.

ITC aparatele auditive sunt deosebit de potrivite pentru persoanele care au o pierdere de auz ușoară până la moderată și al căror canal al urechii oferă suficient spațiu pentru a absorbi aparatul auditiv. De asemenea, sunt potrivite pentru persoanele care caută o alternativă atrăgătoare la aparate auditive mai mari.

ITC aparatele auditive sunt adaptate de un acustician auditiv și sunt de obicei mai puțin vizibile decât aparatele auditive mai mari, deoarece stau mai adânc în canalul urechii. Cu toate acestea, pot fi mai dificil de utilizat pentru unii oameni, deoarece sunt mai mici și mai dificil de înțeles.

ITC aparatele auditive au aceleași funcții ca și alte aparate auditive, cum ar fi adaptarea volumului și sprijinul în distincția dintre limbaj în medii zgomotoase. De obicei, sunt operate cu baterii, dar există deja aparate auditive ITC pe piață care sunt reîncărcabile.

ITC aparatele auditive pot fi o alegere bună pentru unii oameni, deoarece sunt mai mici și mai puțin vizibile decât alte aparate auditive. Cu toate acestea, acestea nu sunt potrivite pentru toți oamenii și este important să primiți sfaturi de la un acustician de ajutor auditiv pentru a găsi cel mai bun aparat auditiv pentru nevoile individuale.