Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

aparate auditive în avion

Utilizarea aparatelor auditive în avion poate fi o provocare pentru unii oameni. Zgomotul puternic al motorului și diferența de presiune în cabină pot fi o provocare. Cu toate acestea, există câteva sfaturi și trucuri care vă pot ajuta să utilizați perfect aparatul auditiv în avion.

În primul rând, utilizatorii de ajutor auditiv ar trebui să se asigure că aparatul auditiv este complet taxat înainte de a intra în avion. De asemenea, este recomandabil să luați un încărcător sau să înlocuiți baterii cu dvs. dacă aparatul auditiv renunță la minte în timpul zborului.

În timpul zborului, utilizatorii de ajutor auditiv ar trebui să se asigure că aparatul auditiv este bine să stea și că controlul volumului este setat la un volum adecvat. Dacă este posibil, utilizatorii de ajutor auditiv ar trebui să încerce, de asemenea, să obțină un loc în apropierea cabinei aeronavelor, deoarece nivelul de zgomot din această zonă este de obicei mai mic.

De asemenea, este important să rețineți că aparatele auditive sunt introduse în modul de zbor în timp ce zborul când sună tonul de sunet „Postul centurii de siguranță”. Cu toate acestea, nu trebuie să eliminați sau să opriți aparatele auditive. Doar dacă purtați sisteme auditive care trimit semnale radio, trebuie să le puneți în modul de zbor - așa cum este cazul smartphone -urilor.

În general, există câțiva factori care pot afecta utilizarea aparatelor auditive în avion, dar cu o mică pregătire și setările potrivite, utilizatorii de aparate auditive se pot bucura, de asemenea, de o experiență de ascultare bună în timpul zborului.