Hörgeräte für Musiker & Musikliebhaber | MySecondEar

aparate auditive pentru muzicieni & amp; Iubitor de muzică

muzicienii au cerințe speciale pentru aparatul auditiv: nu numai că trebuie să facă limbajul să fie înțeles, ci și să reproducă muzica de înaltă calitate. Prin urmare, aparatele auditive pentru muzicieni sunt special adaptați nevoilor muzicienilor și oferă o serie de funcții care nu sunt neapărat relevante pentru alți utilizatori.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale aparatelor auditive pentru muzicieni este opțiunea de a ajusta individual volumul. Acest lucru este deosebit de important dacă jucați sau concert în medii puternice. Multe aparate auditive pentru muzicieni oferă, de asemenea, setări speciale pentru diferite programe de muzică.

O altă caracteristică importantă a aparatelor auditive pentru muzicieni este oportunitatea de a adapta imaginea sonoră. Mulți muzicieni îl apreciază dacă pot stabili înălțimile și adâncimile sunetului pentru a obține cea mai realistă reproducere. Unele aparate auditive oferă chiar posibilitatea de a adapta sunetul în timp real pentru a -l adapta la piesa de muzică respectivă.

Muzică Bluetooth Aid Aid

Posibilitatea de a asculta muzică cu aparate auditive prin Bluetooth oferă multe avantaje, în special pentru persoanele cu probleme de auz. Mai jos veți găsi instrucțiuni pas cu pas despre cum să ascultați muzica cu aparatele auditive prin Bluetooth.

  1. Asigurați -vă că aparatele dvs. auditive acceptă Bluetooth. Nu toate aparatele auditive au această funcție, așa că mai întâi verificați dacă aparatele dvs. auditive acceptă Bluetooth. Dacă acesta este cazul, ar trebui să puteți stabili o conexiune Bluetooth.
  2. Activați Bluetooth pe dispozitiv. Pentru a trimite muzică de pe smartphone, tabletă sau computer către aparatele auditive prin intermediul Bluetooth, trebuie să activați mai întâi Bluetooth pe dispozitiv. Acest lucru poate fi puțin diferit în funcție de dispozitiv, dar puteți găsi de obicei setările pentru Bluetooth în setări sau centrul de control.
  3. Conectați -vă aparatele auditive la dispozitiv. De îndată ce Bluetooth este activat pe ambele dispozitive, ar trebui să vă puteți conecta. Pentru a face acest lucru, trebuie să adăugați aparatele auditive ca dispozitiv Bluetooth. Pe dispozitivul dvs. ar trebui să fie afișată o listă a dispozitivelor Bluetooth disponibile. Selectați aparatele auditive din listă și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a stabili conexiunea.
  4. Selectați muzica pe care doriți să o auziți. De îndată ce aparatele auditive sunt conectate la dispozitiv, puteți alege muzică și reda așa cum ați face în mod normal. Muzica este acum trimisă la aparatele auditive prin intermediul Bluetooth și le puteți auzi prin aparatele auditive.
  5. În general, aparatele auditive pentru muzicieni și iubitori de muzică sunt de mare ajutor pentru toți cei care doresc să -și păstreze dragostea pentru muzică, chiar dacă auzul lor este restricționat. Oferă o calitate excelentă a sunetului și îi fac pe muzicieni să își continue pasiunea dacă au o pierdere de auz.