Hörgeräte selbst einstellen: Lautstärke, Hörprogramme, App
SETI

Sufuri auditive: volum, programe auditive, aplicație

aparatele auditive sunt mici dispozitive electronice care servesc pentru a ajuta persoanele cu probleme de auz. Dacă purtați un aparat auditiv, este important să fie setat corect, astfel încât să aveți cea mai bună experiență de ascultare posibilă. Iată câteva sfaturi și informații despre cum să setați aparatele auditive.

Set de aparate auditive Volumul

Volumul unui aparat auditiv poate fi ajustat după cum este necesar. Dacă aveți dificultăți în a înțelege conversațiile în medii puternice, ar putea fi util să creșteți volumul. Cu toate acestea, dacă aveți probleme să înțelegeți zgomote sau voci liniștite, ar putea avea mai mult sens să reduceți volumul. Volumul poate fi setat manual printr -un controler pe aparatul auditiv, fie printr -o aplicație de pe smartphone -ul dvs.

setați singur aparate auditive

În unele cazuri, puteți seta propriul aparat auditiv prin ajustarea volumului și a altor setări. Acest lucru este deosebit de util dacă sunteți în medii diferite și doriți să adaptați setările în consecință. Fiecare aparat auditiv oferă diverse programe auditive. Există diferite programe precum: restaurant, TV, muzică, împrejurimi liniștite, etc.

Setați aparate auditive prin aplicație

Unele aparate auditive au, de asemenea, o aplicație pe care o puteți utiliza pentru a schimba în mod convenabil setările de pe smartphone -ul dvs. Aplicația vă permite să adaptați volumul, sunetul și alte setări, fără a fi necesar să setați aparatul auditiv manual. Acest lucru poate fi util în special dacă vă aflați într -un mediu puternic și doriți rapid să schimbați setările fără a fi nevoie să eliminați aparatul auditiv.

adaptarea la aparate auditive

O adaptare de la o distanță mai întâi sună de neconceput pentru mulți purtători de aparate auditive. Se tem dezavantajele calitative sau nevoia de cunoștințe tehnice. Dimpotrivă: ajustarea digitală de la distanță este echivalentă din punct de vedere tehnic, necesită doar o manipulare de bază a smartphone -ului dvs. și oferă, de asemenea, o serie întreagă de avantaje în comparație cu o adaptare pe site: Problemele sunt rezolvate acolo unde apar - devine posibilă prin ajustarea digitală la distanță la Stabiliți -vă aparatele auditive în situații și medii auditive reale, de zi cu zi. Aceasta crește probabilitatea de succes a adaptării.

În general, este important ca aparatul auditiv să fie stabilit corect, astfel încât să aveți cea mai bună experiență de ascultare posibilă. Indiferent dacă faceți setările manual sau schimbați printr -o aplicație, există multe modalități de a adapta aparatul auditiv la nevoile dvs. individuale. Dacă aveți dificultăți în a vă ajusta aparatul auditiv sau pentru a vă obișnui să ascultați aparatul auditiv, trebuie să contactați acusticianul dvs. de aparat auditiv care vă poate ajuta să opriți aparatul auditiv și să vă obișnuiți să ascultați aparatul auditiv.