Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

producători de aparate auditive și de ajutor auditiv din Germania

aparatele auditive germane sunt o parte importantă a industriei acustice auditive germane și au dobândit o bună reputație în ultimii ani datorită calității și tehnologiei lor. În Germania, există producători de ajutor auditiv care produc dispozitive inovatoare și puternice pentru a răspunde nevoilor purtătorilor de ajutor auditiv.

Unul dintre cei mai cunoscuți producători de ajutor auditiv german este Siemens. Compania este unul dintre pionierii industriei audierii Nepustului și oferă o gamă largă de aparate auditive care pot fi adaptate la diferite tipuri de pierderi de auz și diplome. Aplicațiile auditive Siemens sunt cunoscute în special pentru calitatea lor înaltă a sunetului și funcționarea intuitivă. În 2015, aparatele auditive Siemens au fost vândute grupului Sivantos. Cu toate acestea, tehnologia este încă folosită astăzi cu Signia Siderick Subems.

Un producător de aparate auditive bine cunoscute din Germania este, de asemenea, un serviciu audio. Sediul companiei se află în Löhne, acum compania există de mai bine de 40 de ani. Aparatele auditive care sunt vândute de această companie sunt disponibile în mai mult de 30 de țări din întreaga lume. Horst Peter Kühne este un acustician și specialist pentru sisteme auditive. La sfârșitul anilor '70, și -a fondat compania, care este acum cunoscută ca un serviciu audio. El a fondat serviciul audio după ce a aflat o mulțime de fapte interesante despre aparatele auditive avantajoase din America, care au fost plasate direct la ureche. Apoi s -a întors în Germania și a fondat compania de servicii audio. Prin urmare, în companie, unul specializat în „In The Ear Devices” pentru urechi.

Compania Bernafon este demn de remarcat. Are sediul central în Elveția, dar fabrica pentru aparatele auditive din ureche de la Bernafon la Berlin. Compania, care face parte din Demant Holding, oferă aparate auditive pentru toate tipurile de pierderi de auz și diplome și acordă o importanță deosebită dezvoltării tehnologiilor inovatoare. Aplicațiile auditive Bernafon sunt cunoscute în special pentru construcția lor calitativă și filigranată.

În rezumat, se poate spune că Germania are o varietate de producători de aparate auditive care produc dispozitive de înaltă calitate. Acești producători oferă aparate auditive pentru toate tipurile de pierderi de auz și diplome și dezvoltă constant noi tehnologii pentru a îmbunătăți calitatea vieții transportatorilor auditivi. Unii dintre cei mai cunoscuți producători de ajutor auditiv german sunt Siemens și Serviciul audio. Toți și -au dobândit o reputație bună cu calitatea și tehnologia lor și au ajutat Germania să devină o locație importantă pentru industria acustică audientă.