Hörgerät Rückkopplung - Hörgeräte pfeifen und piepen | MySecondEar

feedback pentru ajutor auditiv - conducte și bip

Un aparat auditiv este un dispozitiv folosit pentru a ajuta persoanele cu pierderi de auz prin consolidarea undelor sonore și transformarea în semnale electrice pe care urechea le poate percepe.

miDoub (fluier, bip) apare atunci când vorbitorul unui aparat auditiv prinde sunetul întărit și se consolidează, ceea ce duce la un fluier neplăcut în urechea utilizatorului. Acest lucru poate apărea cu anumite activități, cum ar fi apelarea sau purtarea căștilor.

Există diverse modalități de a evita feedback -ul în aparatele auditive. O posibilitate este utilizarea aparatelor auditive digitale care sunt echipate cu algoritmi avansați pentru a recunoaște și preveni feedback -ul. O altă opțiune este de a utiliza sisteme de furtun sonore care ghidează sunetul direct în ureche în loc să -l consolideze prin intermediul difuzorului.

Este important să rețineți că feedback -ul în aparatele auditive este o problemă comună și că este important să se verifice în mod regulat dispozitivul de către un profesionist pentru îngrijirea auzului pentru a se asigura că este setat corect și funcționează corect.

În general, feedback -ul este un factor important care trebuie luat în considerare atunci când utilizați aparate auditive, dar datorită tehnologiilor avansate, există multe modalități de a evita această problemă și de a permite o experiență de ascultare mai bună.