Hörgerät für Katzen | MySecondEar

AIDEPT AUDERIT PENTRU PATSURI

Mulți proprietari de pisici caută modalități pe internet, în cărți sau reviste de specialitate pentru a face ceva în ceea ce privește pierderea auzului pisicilor lor. Alți proprietari de pisici cu deficiențe de auz primesc sfaturi de la un medic veterinar.

Adesea pisicile cu blană albă sunt afectate de surditate sau numai de pierderea auzului, deși orice altă pisică poate fi afectată, dar nu la fel de des ca la pisicile cu blană albă.

Mulți dintre ei, cu siguranță, întâlnesc și reclame în care căutați pisici cu deficiențe de auz. Scopul acestui proiect a fost utilizarea unui aparat auditiv de către un acustician auditiv la o pisică. Mulți proprietari de astfel de pisici au luat parte la acest studiu.

Un maestru acustic din East Frisia, care a dezvoltat un aparat auditiv pentru câini în 1995, a efectuat studii pe mai mult de 40 de pisici împreună cu experți veterinari de la o universitate germană. După un an, era clar că multe dintre aceste pisici de la examinare nu erau surde, ci doar greu de auzit. Toate pisicile au fost suficient de sănătoase pentru a face față funcționării bine.

aceste pisici au fost folosite un tub pentru aparatul auditiv. Se folosește un aparat auditiv digital care nu închide cultura pisicilor. Cu această metodă, aceste pisici pot continua să proceseze semnalele acustice obișnuite din creier neschimbate. Pentru aceste pisici, zgomotele pe care nu le mai pot percepe înainte de operație sunt din nou audibile.

Sunetul este dat de canalul urechii deschise. Dimensiunea mică a aparatului auditiv este foarte importantă la pisici, altfel puteți elimina aparatul auditiv. Maestrul acustician a testat dispozitivul chiar și timp de doi ani în condiții extreme, cum ar fi într -o saună sau cu apă foarte rece. Abia când era clar că aparatul auditiv ar putea fi purtat gratuit, au început testele de pe pisici.

Între timp, rana creată de operațiune s -a vindecat foarte bine. În zilele următoare, aparatul auditiv poate fi atașat de urechile pisicilor. Inițial, aparatul auditiv este foarte slab, astfel încât pisica să nu se sperie dacă aude brusc zgomotul pe care nu -l mai poate auzi de foarte mult timp. Cu toate acestea, dispozitivul a fost încercat după operația la pisici prin transferul undelor prin intermediul unui computer.

Pisicile au reacționat foarte pozitiv la dispozitiv. Mulți proprietari sunt foarte fericiți să -și vadă din nou pisicile cu deficiențe de auz. Acest aparat auditiv poate ajuta aceste pisici să ducă o viață mai bună.