Hörberatung & Hörgeräte Beratung | MySecondEar

Dacă suspectați o reducere a auzului sau sunteți deja sigur că aveți nevoie de aparat auditiv, ar trebui să utilizați consultanță profesională de auz în orice caz. Cu toate acestea, masa diferitelor proiecte, funcții și proiecte de pe piața de aparate auditive diverse se poate plânge procesul de selecție. Pentru că apare nu numai problema proprietăților dorite din punct de vedere tehnic și optic, ci și prețurile și subvenții de asigurare de sănătate .

Cu toate acestea - sau chiar datorită complexității sale - procesul de selecție este de cea mai mare importanță, deoarece un aparat auditiv adecvat poate avea o influență masivă asupra participării sociale și profesionale, precum și a calitatea vieții . Cu toate acestea, este adesea mai complicat decât se aștepta să vă determinați propriile nevoi. Sfatul de ascultare profesională vă însoțește de la început prin procesul de analiză a nevoilor, selecție, transport de încercări și adaptare pentru a oferi structură și imagine de ansamblu în lumea îndepărtată a aparatelor auditive. Deci, puteți ști în orice moment din Hands Specialist pe care îl puteți susține pe drumul către o nouă calitate auzului.

Acum Contactați & gt; & gt;

Selecția de aparat auditiv este la fel de individuală ca tine!

nevoile dvs. de auz sunt la fel de individuale ca amprenta dvs. Factorii personali, cum ar fi integrarea socială, revendicarea tehnică, preferințele optice și gradul de deficiențe de auz joacă un rol decisiv în procesul de selecție. individualitatea în avizele auzului a alege aparatul auditiv pentru dvs. este, prin urmare, esențială! Numai atunci când cerințele și dorințele dvs. personale sunt responsabile, aparatele auditive își pot face munca în mod optim. Cu expertiză profesională și sensibilitate interpersonală, consultantul dvs. auditiv are în vedere toți factorii pentru a -i sfătui într -un vizat și personal

sfaturi auditive & amp; Consilierea cu aparate auditive ca bază pentru selecția ajutorului auditiv

În primul pas de sfaturi auditive, totul se învârte în jurul nevoilor dvs. de auz, a situației dvs. de auz și a așteptărilor dvs. pentru a asigura individualitatea descrisă mai sus. În acest scop, este înregistrat mediul dvs. de ascultare : rămâneți adesea în medii puternice? Faci mult sport? Cum este proiectată integrarea dvs. profesională și socială? așteptările personale sunt, de asemenea, întrebate: În ce domenii este deosebit de importantă aparatul auditiv? Ai de gând să asculți muzică cu el? Pe baza informațiilor, este creat profilul dvs. individual de auz , care este baza unor sfaturi suplimentare de auz.

De asemenea, pe site, testele de ascultare și limbaj sunt efectuate ca parte a analiza auzului și incluse în sfaturi, astfel încât să existe și o aprovizionare adaptată nevoilor dvs. de auz. Ca aspect suplimentar, anatomia urechilor dvs. formează un criteriu care trebuie observat în procesul de selecție. Dacă este creat profilul dvs. de auz amplu, consultantul dvs. de ascultare vă recomandă să vă pentru cerințele, nevoile și prețurile dvs. În cele din urmă, desigur, sunteți corpul selectat care decide ce dispozitiv doriți să testați în faza de încercare.

Acum Contactați & gt; & gt;

Cum puteți vedea sfaturi bune de ascultare?

Singurele sfaturi de auz nu garantează selecția pentru dvs. aparate auditive adecvate. Mai degrabă, calitățile tehnice și interpersonale ale consultantului auditiv depind. Următoarele proprietăți sunt caracterizate de un bun consultant de ascultare:

  • Comprehensive competență profesională
  • empatie interpersonală
  • Onestitatea și transparența în ceea ce privește ideile de preț și model

În plus, ar trebui să existe suficient timp pentru examene și discuții pentru a fi în cele din urmă responsabil pentru individualitatea necesară și pentru a putea face sugestii adecvate cu privire la selecția lor de aparat auditiv.

sfaturi auditive - ce atunci?

după sfaturi audieri, urmează transportatorul de judecată și alegerea finală a noilor dvs. aparate auditive. Este important să purtați pe cât posibil aparatele auditive pentru a înregistra treptat succesul auditiv dorit. Dacă apar probleme, întrebări sau altele asemenea, nu ezitați să vă consultați acusticianul de aparat auditiv. Nu numai preocupările acustice pot fi clarificate, dar sunt discutate și dorințe cosmetice sau îmbunătățiri ale sistemului de transport.

Acum Contactați & gt; & gt;

sfaturi dincolo de ascultare

Consultantul dvs. de audit este, de asemenea, competent cu dvs. dincolo de furnizarea de aparate auditive. Pe alte subiecte despre ascultare, accesorii pentru aparatul auditiv, tinitus, protecția auzului și tratarea ascultării se bazează pe viața de zi cu zi, vă puteți obține la fel de profesional.

sfaturi auditive la MySeCandear

Pe lângă competența profesională excelentă, profesionalismul și sensibilitatea interpersonală, sfaturile auditive gratuite de la MySeCandear se convinge în primul rând prin flexibilitatea și transparența lor . Avantajele dvs. încep cu noi înainte de consultare: prin canalul nostru YouTube, puteți afla pe larg despre toate subiectele despre ascultare și aparate auditive specifice, proprietăți și prețuri. Pentru sfaturile dvs., aveți de ales să utilizați o consultație de ascultare prin telefon pentru a vă salva călătoria și timpul și pentru a fi complet indiferent de locație. În mod alternativ, vă întâmpinăm la unul dintre magazinele noastre de specialitate în orice moment.

Cea mai mare diferență față de acustica auditivă convențională este însă transparența completă. MySeCandear vă oferă posibilitatea de a compara prețuri și funcții pentru a găsi cea mai bună soluție auditivă pentru dvs. personal. Transparența nu începe cu puțin timp înainte de începerea achiziției, ci de la începutul drumului împreună cu noi. Conform acestui fapt, unele aparate auditive pot fi excluse direct datorită cadrului de preț pe care l -a definit și vă puteți utiliza timpul în mod sensibil pentru eșantionul de efectiv în cauză!

Acum Contactați & gt; & gt;

Rezervați sfaturile auditive de la MySecanandear

O programare pentru consultare profesională, telefonică la MyScondear Puteți fi cu ușurință Carte aici online. După consultare prin telefon (030 31193965) sau e -mail ( hello@mysecondear.de ), programările pot fi făcute și pe site.