Hochtonschwerhörigkeit: Behandlung, Ursachen, Symptome

auz -show -shound - definiție

Auzul de s -a ridicat este cea mai frecventă expresie a reducerii auzului și poate fi găsită la niveluri ușoare, medii, precum și la niveluri ridicate. O audiere de înaltă grad înaltă poate fi motivul pentru a determina un grad de dizabilitate. Este tipic pentru acest tip de pierdere de auz că este limitat la intervalul de înaltă frecvență. Pierderea auzului ridicat de topuri trebuie clasificată ca sub formă de sub formă de presbyakusis )

  • Poluarea zgomotului
  • Boli
  • Predispoziție genetică
  • Simptome: Recunoașteți auzul auzului mai mult

    Frecvențele înalte sunt dificile pentru persoanele care suferă de auzul salvamarului. Frecvențele de la 2000 Hertz sunt numărate până la tonuri mari. În conversații, unele sunete - cum ar fi s, f sau h - sunt deosebit de dificil de auzit, cu o percepție în general plictisitoare a mediului. De asemenea, vocile înalte, păsările de twitter, precum și semnalele de frecvență ridicată (de exemplu, bipurile ca semnal al spălării închise) rămân inaccesibile pentru cei afectați. Este deosebit de izbitor atunci când constatăm că volumul auzului rămâne în mare parte neschimbat și apare doar sentimentul unei percepții mai indistinse de auz.

    Simptomele de intensitate diferită exprimă, de asemenea,

    în funcție de expresia pierderii auzului cu frecvență ridicată:

    Diagnosticul unui auz auditiv

    Pentru diagnosticul pierderii auzului înalt, se efectuează mai întâi un test de auz și se creează o audiogramă. Tipul pierderii auzului și gradul de depreciere pot fi determinate din audiogramă. În cazul unui zgomot auditiv, o deșeuri de la 2000 Hertz și spectacole mai mari în audiogramă.

    audiogramă auditivă ridicată

    În această audiogramă, se poate observa curba tipică a unui sunet auditiv. Din 2000 Hertz, atât oasele cât și conductele de aer scad semnificativ cu o frecvență crescândă. Aceasta înseamnă că pacientul poate auzi mult mai rău din această zonă.

    Tratament: tratați pierderea auzului ridicat de frecvență

    Cu un aparat auditiv, frecvențele pierdute pot și ar trebui, în mod normal, să fie făcute din nou audibile. Dacă tratamentul lipsește, altfel poate exista o concentrare de dificultate, incertitudine și/sau agresivitate. Măsurile de tratament medicinale sau operaționale nu sunt posibile.