Gehörgangsentzündung: Behandlung, Ursachen, Symptome

Boli pentru urechi - Canalul urechii inflamate

terapie, simptome și cauze ale unei inflamații ale auzului

Când canalul urechii din ureche este inflamat, inflamația este de obicei alergică, fungică sau bacteriană. Nu numai pielea în sine, ci și pielea subcutanată din canalul urechii exterioare este afectată. Uneori, chiar și blana de tambur sau întregul Auricer este aprins. În acest caz, se vorbește despre miringită.

Acest articol vă oferă informații despre inflamația audierii. Puteți afla totul despre origine și cauzele câștigării inflamației. Vă explicăm simptomele și tot ce este despre diagnostic la medic și terapii. Experții noștri de ajutor auditiv vor fi bucuroși să răspundă la orice întrebare pe care o puteți avea. Sunteți bineveniți să ne scrieți sau să ne sunați. Sfatul nostru are loc fără obligație și gratuit.

Cum se va auzi?

Adesea, microtraumele sunt declanșatorul inflamației audierii. Un exemplu tipic sunt leziunile minore ale pielii, care apar, de exemplu, atunci când urechile sunt curățate intens. De obicei se folosește un tampon de bumbac. Apoi, pielea auzită este deteriorată, ceea ce are consecințele de mai sus.

Reacțiile alergice și sensibilizarea pielii pot fi, de asemenea, motivul pentru aceasta. Acest lucru este adesea cauzat de anumiți detergenți de păr sau de alte mijloace artificiale. Exemple sunt săpunuri sau spray -uri de păr. Formarea crescută a oaselor sau otita cronică medie poate fi, de asemenea, responsabilă pentru boala de mai sus. Inflamarea auzului poate fi chiar cauzată de dermatită, psoriazis sau neurodermatită.

simptomele

Simptomele tipice ale câștigării inflamației includ o mâncărime puternică sau chiar o ureche severă care poate urma. Acestea pot fi simțite mai ales atunci când arăți ceva sau stai în proiect. De asemenea, redirecționarea sunetului în urechile tale poate fi perturbată. Drept urmare, puteți percepe doar tonurile aburite. Nu sunt nici clare, nici clar. Uneori, canalul urechii tale s -a umflat și printr -o acumulare de mucus. Acest tip de inflamație poate apărea uscat cu solzi de piele corespunzători, fie într -o formă hrănitoare, cu o secreție. În cazuri foarte rare, chiar și țesutul osos din jur este afectat.

Diagnosticul inflamației auzului

În primul rând, ar trebui să simțiți și să vă inspectați canalul urechii. Asta face un doctor. Un abces sau un Furunkel poate fi motivul pentru ansamblu. Este important să verificați dacă durerea apare atunci când cupa urechii este retrasă. În orice caz, ar trebui să vă consultați nasurile gâtului. Aceasta trebuie să arunce o privire mai atentă asupra inflamației. Un test de auz și o revizuire pot ajuta, de asemenea, sau un frotiu sau curățare a culoarului auditiv.

Cum se tratează inflamația auzului?

Este important ca umflarea inflamației pentru placă de urechi să scadă și că auzirea defectuoasă poate fi restabilită. Pierderea auzului condiționat poate fi apoi redusă. Prin urmare, primul ar trebui să fie o curățare a canalului urechii. De îndată ce medicul are o constatare clară, cremele sau unguentele pot fi utilizate cu medicamentul adecvat. Dacă există un caz sever, administrarea de antibiotice este uneori necesară. În cele mai multe cazuri, însă, inflamația este relativ ușor de controlat și de tratat.