Dänische Hörgeräte & Hersteller | MySecondEar

aparate auditive daneze & amp; Producător

Danemarca este cunoscută pentru tehnologia și inovația avansată în multe domenii, inclusiv în domeniul aparatelor auditive. Producătorii de ajutor auditiv danez sunt lideri din industrie și oferă o varietate de aparate auditive cu calitate înaltă și avansată din punct de vedere tehnic.

Unul dintre cei mai cunoscuți producători de aparate auditive daneze este Oticon. Compania a fost fondată în 1904 și de atunci s -a dezvoltat într -unul dintre principalii furnizori de aparate auditive. Oticon oferă o gamă largă de aparate auditive pentru oameni de toate vârstele și cu diverse nevoi auditive. Aceasta include aparate auditive pentru pierderi auditive ușoare până la severe, aparate auditive cu consolidarea directă a limbajului pentru o mai bună comunicare în medii puternice și chiar aparate auditive pentru copii mici.

Un alt producător de ajutor auditiv danez cunoscut este larg. Compania a fost fondată în 1956 și este acum unul dintre cei mai mari producători de aparate auditive din întreaga lume. Widex oferă o varietate de aparate auditive și este cunoscut și pentru tehnologiile sale inovatoare.

Resortă, de asemenea, care aparține grupului de companii GN, sediul său din Danemarca. Compania a fost fondată în Danemarca în 1943 și este acum un furnizor principal de aparate auditive la nivel mondial. Reseund oferă o varietate de aparate auditive pentru persoanele cu diverse nevoi auditive.

În Danemarca, există o varietate de producători de ajutor auditiv de renume care oferă aparate auditive de înaltă calitate și avansate din punct de vedere tehnic. Producătorii de ajutor auditiv danez, precum Oticon, Widex și Resund, sunt lideri din întreaga lume în industrie și oferă o gamă largă de aparate auditive pentru oameni de toate vârstele și cu diverse nevoi auditive. Aceasta include aparate auditive pentru pierderi de auz ușor până la severe, aparate auditive pentru pierderi de auz ridicat și aparate auditive pentru copii.