Bose Hörgeräte - SoundControl OTC Hörgeräte | MySecondEar

BOSE AUDIATE - SOUNDCOLTROL OTC AUDERIE AUTOMENTARĂ

Bose oferă acum aparate auditive sub marca sa SoundControl. Oricine este surprins: Jabra a dovedit deja că astfel de legături de la căști și tehnologie de aparate auditive sunt evidente. Jabra aparține companiei -mamă GN, care vinde și aparate auditive cu Resund. Însă înapoi la Bose: Potrivit producătorului, aparatele auditive SoundControl sunt primele aparate auditive care au fost aprobate de Administrația SUA pentru Alimente și Droguri (FDA) pentru vânzări directe către consumatori.

Noile inimi controlate de sunet sunt concepute pentru adulții cu pierderi de auz ușor până la mediu. În legătură cu aplicația Bose Heard, utilizatorii pot ajusta, programa și controla și controla aparatul auditiv. Cel puțin producătorul susține că rezultatele încercate și testate clinic corespund calității dispozitivelor audiologilor - fără a vizita un medic, un test de auz sau o rețetă. Potrivit lui Bose, utilizatorii pot face setările singure, în timp real și în medii reale, fără a consulta experți medicali.

aparatele auditive sonore costă semnificativ mai puțin decât majoritatea aparatelor auditive convenționale, potrivit Bose. Cine s -a dezvoltat acum pentru ei înșiși sau pentru un interes aferent: lansarea pieței este limitată în prezent la SUA. Pentru a utiliza aparatele auditive, aveți nevoie și de aplicația Bose Heard. Acest lucru nu costă nimic, iar aparatele auditive din SUA sunt disponibile pentru 849,95 USD. Acestea vor fi disponibile în cinci state din Statele Unite din 18 mai: Massachusetts, Montana, Carolina de Nord, Carolina de Sud și Texas. Cu toate acestea, Bose intenționează să opereze întreaga țară în curând.

Configurarea aparatelor auditive prin intermediul aplicației ar trebui să dureze doar aproximativ 30 de minute, potrivit Bose. Cu toate acestea, există sute de opțiuni pentru a face bine, a spus el. De exemplu, este posibil să creștem selectiv zgomotul ambiental mai liniștit, iar înălțimile și bass -urile pot fi, de asemenea, ajustate. De asemenea, este posibil să se consolideze sunetul din față atunci când apelați - unde apelantul rămâne de obicei.

Domeniul de livrare a aparatelor auditive Bose SoundControl include, de asemenea, trei dopuri de urechi diferite pentru mai mult confort. Micile aparate auditive cântăresc 3 grame și conțin două microfoane și un difuzor. Cu o încărcare a bateriei, ar trebui să fie posibilă utilizarea aproximativ patru zile, cu o durată de viață de 14 ore pe zi. Un control al volumului este, de asemenea, inclus în caz dacă aplicația nu face apel. De asemenea, aparatele auditive sunt impermeabile și sunt livrate cu un caz. Aparatele auditive Bose SoundControl sunt compatibile atât cu Apple iOS, cât și cu Android. Se conectează cu smartphone -urile prin Bluetooth. În Statele Unite, acestea sunt, de asemenea, aprobate pentru rambursare de către companiile de asigurări de sănătate.

Bose se retrage de pe piața aparatului auditiv

Compania Bose se retrage de pe piața de aparate auditive. Portalul „Sănătatea auzului & AMP; Tehnologia” contează la un articol din ziarul „Boston Globe” din 3 mai 2022. În consecință, au existat zvonuri în industria de aparate auditive din SUA de luni întregi, conform cărora divizia de ajutor auditiv Bose ar închide sau își va schimba strategia de afaceri. După cum a devenit acum cunoscut, compania și -a dizolvat divizia de sănătate după o revizuire independentă a strategiei sale de afaceri în februarie și a lansat angajații.

aparatele auditive SoundControl ale companiei au fost mai puțin de un an pe piață. Conform rapoartelor mass -media, afacerea lui Bose merge prost. Se spune că cifra de afaceri totală a scăzut cu aproape un miliard de dolari din 2019 până în 2021. Compania a fost nevoită să concedieze 2.000 de angajați în ultimii ani și să închidă peste 100 de magazine de specialitate. Bose vrea acum să se concentreze pe gama sa de bază cu electronice de consum.