Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

aparate auditive Apple

Apple este o companie de tehnologie bine cunoscută, care, pe lângă smartphone -uri, computere și alte dispozitive electronice, oferă și AirPods. Apple „AirPods Pro” sunt căști wireless in-ear care pot fi conectate la iPhone sau alte dispozitive Apple prin Bluetooth. Printre altele, AirPods Pro oferă setări care sunt cunoscute și din aparatele auditive clasice. Dar Apple intră într -adevăr pe piața de aparate auditive și înlocuiește aparatele auditive Apple AirPods Medical? Vrem să răspundem la această întrebare în acest articol.

Una dintre caracteristicile speciale ale căștilor Apple este designul lor. Sunt mici și compacte și pot fi transportate confortabil la ureche. De asemenea, sunt rezistente la apă și, prin urmare, pot fi purtate în aer liber în timpul sportului sau al altor activități.

Căștile Apple oferă, de asemenea, o calitate excelentă a sunetului. Au suprimarea zgomotului activ, zgomotul de fundal a minimizat și a îmbunătățit sunetul muzicii și al altui conținut audio. De asemenea, oferă opțiunea de a adapta sunetul și de a -l adapta preferințele individuale ale utilizatorului.

Căștile Apple sunt, de asemenea, foarte confortabile de utilizat. Puteți fi pur și simplu controlat cu vocea sau prin intermediul tastelor de funcționare de pe căștile . De asemenea, au un control vocal integrat, care permite utilizatorului să facă apeluri, să controleze muzică sau să trimită mesaje fără a atinge iPhone -ul.

Utilizarea AirPods ca aparate auditive

Setările pentru utilizarea AirPods pot fi adaptate la performanța individuală a auzului pentru a crea o experiență de ascultare personalizată. Pentru configurație, o audiogramă creată în avans poate fi introdusă în aplicația de sănătate Apple. Setările AirPods sunt apoi adaptate la nevoile înregistrate în audiogramă.

Înlocuiți aparatele auditive medicale ale AirPod?

Acum, întrebarea încă se pune Apple AirPods Medical Aid auditive?

Concluzia se poate spune clar: AirPod -urile nu sunt aparate auditive și nu pot înlocui produsele medicale. Deoarece majoritatea problemelor de auz apar în zona de înaltă frecvență, lipsa de întărire în acest domeniu este deosebit de problematică. În plus, pierderile auditive mai grele nu pot fi tratate cu căștile care sunt făcute în primul rând pentru a asculta muzică.

În cazul unei ușoare pierderi de auz, AirPods pot fi ușurați în viața de zi cu zi, dar confortul limitat și durata de viață a bateriei vorbesc împotriva utilizării ca ascultător de zi cu zi. Cu toate acestea, funcția de zgomot de fundal, care poate fi utilizată pentru a compensa tinitusul, este deosebit de pozitivă