Airpods als Hörgerät? Jetzt mehr erfahren! | MySecondEar
Utilizați

airpods ca aparat auditiv? Aflați mai multe acum!

cu conversația Boost , Apple 2021 a introdus un ajutor de operare în actualizarea iOS15, care de atunci a adus utilizarea AirPods Pro ca aparat auditiv. Funcția poate fi activată prin setări & gt; Ajutoare de exploatare & gt; Audio/Visual & GT; Reglarea căștilor & GT; Aplicați cu modul de transparență & gt; Armarea conversației. Dar, în viitor, căștile mici pot înlocui de fapt aparate auditive ?

aparate auditive vs. AirPods: diferențe & amp; Asemănări

aparate auditive

airpods pro

Conexiune Bluetooth wireless la dispozitive externe.

Opțiuni de conectare în funcție de model, de obicei și alți producători

Funcții de auz doar în combinație cu dispozitivele Apple

scaun nerecunoscut în ureche (pentru aparate auditive moderne)

ca ido sau hdo disponibil

căști in-ear

produs medical special pentru tratamentul pierderii auzului

Fără dispozitiv medical, în principal pentru streaming de muzică

akku ține pe parcursul zilei

bateria durează 4,5 ore de audiere

încărcarea bateriei durează câteva ore

20-30 minute pentru încărcare completă

Setări fine specifice specificate

Setări de cărbune prin intermediul aplicației Audiogram

Suprimarea zgomotului poate servi protecția auzului


AirPods folosesc ca auditiv

Setările pentru utilizarea AirPods pot fi ajustate la performanța auditivă individuală, ceea ce creează o experiență de ascultare personalizată. Pentru configurație, un sunt adaptate. Funcții de auz specifice poziționează, de asemenea, căștile ca suport auditiv:

Boost conversație : Dacă rapelul este activat, microfoanele AirPods absoarbe mediul acustic. Zgomotele de îmbarcare sunt slăbite și vocea partenerului de conversație este clar subliniată și ieșirea la ureche.

live-mitmahl : Această funcție permite utilizarea iPhone, iPad sau iPod ca microfon la distanță, dacă sunt poziționate în proximitate spațială. Sunetul este trimis către AirPods prin intermediul dispozitivului respectiv și, astfel, - conform Apple - ascultarea persoanelor îndepărtate suplimentare este implementată. Potrivit producătorului, producătorul este deosebit de util în medii puternice. O condiție prealabilă este iOS 14.3 sau mai nouă, precum și utilizarea AirPods, AirPods Pro, PowerBeats Pro sau Beats Fit Pro.

Zgomot de fundal : Din păcate, dacă sub tinnitus, puteți utiliza AirPod -urile dvs. pentru a se suprapune zgomotele enervante. De exemplu, ploaia sau zgomotul pot fi selectate în secțiunea „zgomote de fundal” din setările iPhone pentru a compensa tinitus. Opțiunea de control poate fi adăugată la centrul de control pentru acces rapid.

Modul de suprimare a zgomotului și transparență : AirPods Pro și AirPods Max include posibilitatea suprimării zgomotului de zgomote externe. Pentru a face acest lucru, neutralizați zgomotul de fundal nedorit în și spre exterior. În plus, este posibilă o modificare a modului de transparență în care mediul sonor este perceput complet în ciuda căștilor. Modificarea poate fi realizată direct prin căști sau prin iPhone, iPad, Apple Watch sau Mac și, de asemenea, controlate prin intermediul centrului de control.

AirPods ca aparate auditive: avantaje și dezavantaje

Avantajele AIRPOD -urilor ca aparate auditive se referă la aspectul optic, deoarece designul modern și popular poate favoriza defalcarea stigmatelor în comparație cu aparatele auditive. Tinerii purtători de ajutor auditiv, în special, pot fi mai dispuși să poarte AirPods în loc de aparate auditive convenționale. Pe de altă parte, suprimarea zgomotului este pozitivă, ceea ce poate contribui la protecția auzului împotriva zgomotului ambiental puternic.

În ciuda măsurilor de auz, Apple nu își promovează AirPod -urile ca înlocuitor de aparat auditiv, deoarece căștile nu sunt produse medicale. Nu sunt interpretate pentru utilizare pe termen lung și nici nu pot fi făcute setări mai precise pentru sprijinul auzului. O durată de viață relativ scurtă a bateriei de aproximativ 4,5 ore nu este suficientă pentru nevoia completă de ajutor auditiv. O formă standard fără o ajustare individuală a urechii duce la restricții de confort și restricționează în continuare durata de viață. Acoustic, este, de asemenea, problematic faptul că un profil auditiv este acceptat pentru ambele urechi și că doar câteva modificări ale setărilor de ascultare pot fi concrete. Conform unui studiu realizat de perspective auditive , frecvențele înalte nu sunt crescute în aceeași măsură ca pentru aparatele auditive convenționale, dar frecvențele joase sunt crescute prea intens.

Concluzie: AirPods înlocuiesc aparatele auditive nemedice

Concluzia se poate spune clar: AirPod -urile nu sunt aparate auditive și nu pot înlocui produsele medicale în întregime. Deoarece majoritatea problemelor de auz apar în zona de înaltă frecvență, lipsa de întărire în acest domeniu este deosebit de problematică. În plus, pierderea auzului mai puternică nu poate fi tratată cu ascultarea muzicală produsă în primul rând căști . În cazul unei ușoare reduceri a auzului, AirPods poate face în continuare zilnic mai ușor, dar confortul limitat și ferma de baterii vorbesc împotriva utilizării ca un aparat auditiv de zi cu zi. Funcția de zgomot de fundal, pe de altă parte, poate fi subliniată în special pozitiv, care poate fi utilizată într -o manieră vizată pentru a compensa tinnitus.

Măsurile Apple pentru suportul auditiv

Chiar dacă AirPods nu reprezintă un înlocuitor echivalent pentru aparate auditive, Apple este impresionant atunci când vine vorba de sprijin auditiv! Cu realizat pentru iPhone , este posibilă streamingul direct de conținut pe dispozitivele Apple prin aparate auditive selectate. Utilizabilitatea persoanelor cu deficiențe de auz poate fi văzută și în numeroasele ajutoare de exploatare pentru a sprijini persoanele severe și surde. În acest fel, informațiile senzoriale sau disponibilitatea Siri prin scriere și detectarea limbajului semnelor în FaceTime ajută la utilizarea dispozitivelor. Puteți găsi măsuri suplimentare pe care producătorul le oferă pentru ajutor.