Expirarea unei regluri digitale de la distanță

Teleaudiologia este cea mai convenabilă modalitate de a auzi. Sunt necesare doar câțiva pași pentru acest lucru:

 1. Vă sfătuim prin telefon și căutați aparatele auditive perfecte pentru cerințele și bugetul dvs. pe site -ul nostru web.
 2. Dacă este disponibil, trimiteți -ne o copie a unui test de audiere curentă de la dvs., fie prin poștă, fie în mod convenabil ca o scanare prin e -mail.
 3. Experții noștri audiologie opriți aparatele auditive pentru curba dvs. de ascultare și vă vom trimite dispozitivele prin poștă.
 4. Încărcați o aplicație de la producătorul de aparate auditive și le conectați la smartphone -ul dvs. Este foarte ușor și vom explica cum funcționează.
 5. Faceți o programare pentru ajustarea la distanță cu unul dintre campionii noștri de îngrijire audieri. La programare, veți vedea acusticianul auditiv pe ecranul smartphone -ului și vă veți împărtăși impresiile de ascultare. El/ea stabilește aparatele auditive în funcție de nevoile dvs. direct în timpul conversației - ca și cum ați sta personal împreună.
 6. Puteți, de asemenea, să ne vizitați într-unul dintre sucursale în regiunea dvs. Cu această ocazie, putem lua și urechi, dacă este necesar, pentru a produce pașapoarte pentru urechi personalizate pentru dvs. Cu echipamentele noastre moderne pe site, putem efectua și un test de auz expert dacă nimeni nu este încă disponibil.
 7. reglarea feribei - pot și eu?

  Dacă aveți o conexiune la internet și un smartphone compatibil, răspunsul este foarte clar: Da! Practic, ajustarea la distanță diferă doar de implementarea pe site, că profesionistul dvs. pentru îngrijirea auzului nu este la distanță obișnuită de la 1 la 2 metri. Cu toate acestea, este o conversație personală care oferă posibilitatea feedback -ului direct și a pune întrebări.

  Avantajele unei regluri de la distanță

  O adaptare de la o distanță mai întâi sună de neconceput pentru mulți purtători de aparate auditive. Se tem dezavantajele calitative sau nevoia de cunoștințe tehnice. Dimpotrivă: ajustarea digitală la distanță este echivalentă din punct de vedere tehnic, necesită doar o manipulare de bază a smartphone -ului dvs. și oferă, de asemenea, o serie întreagă de avantaje în comparație cu o adaptare pe site:

  1. Puteți face ajustarea auditivă din nou și din nou în perioada de 6 ani, dacă este necesar, fără a fi nevoie să mergeți la un magazin de specialitate. De exemplu, acest lucru poate avea sens dacă auzul dvs. se schimbă.
  2. Dacă există diferite situații în care doriți să înțelegeți mai bine, putem face ajustări împreună în diferite locații. De exemplu, am stabilit aparate auditive de la profesori în timp ce stăteam în clasă în fața clasei lor. Sau trecem la masa obișnuită săptămânală sau când ne uităm la televizor cu familia, sau, sau, sau ... posibilitățile sunt nelimitate. Singura condiție este un acces la internet funcțional.
  3. Dacă sunteți în vacanță sau călătoriți și aveți o problemă cu aparatele auditive, vă putem ajuta și în mers.
  4. Corona ne -a învățat că uneori nu este posibil niciun contact personal. Acesta poate fi, de asemenea, cazul dacă sunteți bolnav și doriți să vă optimizați situația auditivă în același timp. Datorită teleaudiologiei, acest lucru este posibil în fiecare situație!
  5. Cum rezerv o ajustare la distanță?

   ajustări de ferigă pot fi găsite în orice moment rezervabilă aici

   La sfârșitul fiecărei întâlniri, puteți face o dată de urmărire cu profesionistul dvs. pentru îngrijirea audierii pentru a garanta sprijinul pe termen lung de către acesta.

   Sunteți bineveniți să ne vizitați într -unul dintre magazinele noastre de specialitate!

   Dacă mai degrabă ați face o pauză pe site, vă rugăm să nu ezitați să faceți o programare în sucursalele noastre în orice moment.

   în următoarele locații am fi bucuroși să vă întâmpinăm: