MySecondEar Kunde mit Insekt im Ohr

Ați avut vreodată o insectă la ureche?

Se poate întâmpla de fapt ca o insectă să -și găsească drumul în ureche. La început este posibil să nu observați asta, dar urechea începe să mâncărime. Dacă mergeți atunci la un medic, el va găsi micul vinovat în ureche.

În acest caz, medicul, nasul, nasul și gâtul își ia o clătire a urechii pentru a scoate din nou insecta.

De exemplu, o femeie din China a experimentat așa ceva. După ce a simțit o mâncărime în ureche timp de patru zile, s -a dus la medicul ei. El a descoperit de fapt ceva în urechea ei care nu aparținea acolo. Un păianjen de sărituri era târât în ​​femeia adormită și se așezase acolo acasă. Cu toate acestea, pentru că păianjenul nu a vrut să se mute din nou în mod voluntar, medicul a trebuit să ajute.

învârtindu -se în ureche

În Australia, un bărbat pe nume Hendrik Helmer a fost afectat de dureri severe la ureche în timpul nopții. Se temea că un păianjen australian otravă i -a cuibărit în ureche și, inițial, a făcut o ureche care se clătește cu apa în sine. În cele din urmă, oaspetele neinvitat nu putea fi expus decât în ​​spital: un medic a găsit un gandaci lung de 2 cm în canalul urechii. Doctorul a trebuit mai întâi să ucidă gandaciul pentru a putea elibera bărbatul de ea.

În India, un pacient cu urechi a fost similar. Un grătar viu se făcuse confortabil în urechea bărbatului. Bărbatul s -a simțit severă de ureche, motiv pentru care a mers la medic la spital. Grătarul este una dintre insectele care se ascund într -o peșteră îngustă în timpul zilei și apoi sunt active noaptea, iar această copie a găsit canalul urechii bărbatului ca peșteră.

este o ureche mai rigidă periculoasă la ureche?

Poate că ideea este deosebit de incomodă pentru tine, ceea ce ar putea căuta o peșteră din tărâmul insectelor din imediata vecinătate. De exemplu, există multe povești de duș despre cercei. Urechile sunt, de asemenea, native și au clește speciale cu care trebuie să răniți timpanul unei persoane. Dar acesta este de fapt un mit, pentru că, deși aceste insecte au clește remarcabile, numele este înșelător. Cu toate acestea, urechile au fost de fapt utilizate în scopuri medicale în vremurile anterioare. În Evul Mediu, au fost măcinați să le folosească în caz de boli ale urechii. În acel moment, se credea că pulberea va ajuta cu inflamația sau earche -ul canalului urechii.

alte țări, alte obiceiuri

Dacă îți petreci nopțile în aer liber, se poate întâmpla ca un insecte să -ți cuibărească în urechi. Prin urmare, vechii egipteni au folosit un tetieră specială. Drept urmare, au redus la minimum riscul ca un intrus să -și poată face drum în nas, gură sau ureche. Cu toate acestea, confortul de somn a lăsat mult de dorit.

În unele culturi africane, este complet normal să dormi pe pământ. Drept urmare, oamenii sunt expuși direct la multe insecte și au nevoie de măsuri de protecție adecvate. Unele popoare știu că se susțin pe coate pentru a dormi. Capul este depozitat fie pe umăr, fie pe palmă. Deci, insecta are mai dificil să ajungă la poziția crescută a capului și să găsească o intrare fizică neprotejată, cum ar fi urechile, nasul sau gura.

Procedura corectă pentru o insectă la ureche

Dacă de fapt aveți senzația că o insectă s -a mutat în ureche, atunci ar trebui să vedeți un medic cât mai curând posibil. Poate că este calmant să știți că astfel de cazuri apar rar. Natura a dezvoltat un mecanism sofisticat de apărare naturală. Știați că insectele pot fi eliminate de substanțele amare care sunt conținute în ceara de ureche?

sfaturi valoroase pentru astfel de situații:

În orice caz, ar trebui să stai calm. Chiar dacă ideea declanșează panică în tine, ar trebui să știi că, în cele mai multe cazuri, insectele se târăsc de la ureche pe cont propriu.

Abordează -ți imediat un medic care poate elimina profesional insecta cu instrumentele potrivite. Deci, evitați că se adaugă daune inutile la ureche.

Dacă nu sunteți în stare să eliminați animalul târât de la un medic, puteți proceda după cum urmează: Tindeți capul, astfel încât urechea afectată să se ridice în sus. Acum puneți ulei vegetal, de exemplu ulei de măsline. Așteptați câteva minute până când uleiul poate funcționa. Așa că omori insecta. Apoi clătiți urechea cu apă călduță. Verificați dacă insecta este completă. Dacă lipsesc părți individuale ale animalului, ar trebui să mergeți imediat la medic. În orice caz, faceți urechea examinată, astfel încât să puteți exclude răni.

Nu ar trebui să încercați niciodată să eliminați insecta cu pensete sau alt obiect din canalul urechii. Cu aceasta, s -ar putea să aduceți insecta pe canalul urechii, în cel mai rău caz, poate să o pună și ea. Există riscul de a -ți încălca timpan. .

Aveți alte întrebări cu privire la pierderea auzului sau alte subiecte? Sunteți bineveniți să ne contactați telefonic. Profesionistul nostru instruit profesionistul pentru îngrijirea auzului vă oferă un sfat detaliat și care nu este de legare. Desigur, acest lucru este gratuit pentru tine.