Hörbrillen: Modelle, Vor- und Nachteile | MySecondEar

ochelari auditivi

Oricine are nevoie de o vizionare și aparatul auditiv se confruntă adesea cu problema că purtarea ambelor măsuri de asistență poate duce la sentimentul de presiune sau inconveniente în același timp. În plus față de utilizarea aparatelor auditive în ureche, ochelarii auditivi reprezintă o opțiune potențială de furnizare pentru ochelari și purtători de aparate auditive . Dar ochelarii auditivi nu sunt aceleași cu sticla auditivă, deoarece variante diferite ale combinației Modelul aduce atât avantaje, cât și dezavantaje care influențează adecvarea acestora pentru diferite grupuri țintă.

pahare sau ochelari auditivi cu sistem auditiv?

În sticla clasică auditivă, sistemul auditiv este instalat în suporturile ochelarilor. Conexiunea dintre sistemul auditiv și ureche este realizată printr -un tub auditiv transparent, care se termină într -o otoplastie care este introdusă în ureche. Deci, sticla auditivă rămâne discretă, discretă și ușor de utilizat.

Alternativ, ochelarii pot fi furnizați cu sisteme auditive, care sunt atașate printr -un sistem clic pe sistem . În consecință, modelul de ochelari poate fi selectat după dorință și sistemul auditiv poate fi transformat, astfel încât schimbarea ochelarilor să fie flexibilă. Pentru a putea atașa sistemul de clic, trebuie făcute doar ușoare modificări pe cadrul ochelarilor.

ochelari de auz că conduc la conducerea oaselor

Dacă introducerea otoplastiei nu este posibilă sau furnizarea de aparate auditive convenționale nu este suficientă, pot fi selectate ochelari de auz cu linie osoasă. Aceasta este o formă de aparate auditive de conducere osoasă care funcționează prin intermediul firmei aflate pe ochelarii de pe osul craniului. Cu ajutorul liniei osoase, are loc transmisia sunetului folosind vibrații, care inițiază impresia de ascultare.

pentru cine auziți paharele adecvate?

în primul rând ochelarii auditivi adecvați sunt potriviți pentru persoanele care au nevoie atât de auz, cât și de ajutor vizual. Mai ales atunci când purtați ochelari este necesar pe parcursul zilei, deoarece linia de ascultare este garantată doar în combinație. Faceți clic pe Sistemele de auz se dovedesc a fi practice atunci când ochelarii sunt adesea schimbați, de exemplu la ochelari de soare.

dezavantaje ale ochelarilor auditivi

mai puțin adecvat sunt ochelarii auziți doar pentru purtători sporadici ai unui ajutor vizual, deoarece performanța auzului este întotdeauna legată de utilizarea ochelarilor. De asemenea, reparațiile se dovedesc a fi problematice. Acestea necesită adesea trimiterea sticlei auditive, ceea ce înseamnă că purtătorul nu este disponibil pentru purtător în perioada de reparație.

poartă aparate auditive și ochelari

Dacă este posibil să purtați un aparat auditiv, iar paharele depinde de forma și dimensiunea urechilor, de tipul de aparate auditive și de cerințele individuale. O senzație incomodă de presiune în spatele urechii poate apărea sau percepe pur și simplu că are atât ochelari, cât și asijuri auditive în spatele urechii. Această problemă poate fi evitată prin aparate auditive în ureche. Cu toate acestea, dacă preferați dispozitivele cu urechi din spate, ar trebui să utilizați modele moderne, relativ înguste, care sunt mai puțin deranjante. În mod alternativ, ochelarii auditivi sunt o opțiune bună de furnizare pentru a evita problema menționată. Cu toate acestea, dezavantajele sistemelor combinate nu ar trebui să fie neobservate.

ochelari auditivi costă

Prețul paharelor auditive este format din două aspecte: prețul pentru aparatele auditive și prețul pentru adunare. În timpul asamblării, se presupune un preț de 80 € - 150 €, prețurile ajutorului auditiv depind de nivelul modelului și al tehnologiei.